Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~

+19
Obsessed.
xxSnejy;
Mardy Bum.
Мушки
. colorado sunrise
x_error_x
Mischa
-TingTing-
xxxRaikkonenxxx
~Ver~
Little Dhampir
~Vanity
sylar
libertywalk;
gossipbitch
prettyreckless.
drinkmysoul
greenworld_
rollinginthedeep.
23 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Съобщение [Страница 9 от 10]

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

ОМГ,страхотни са...Може ли да взема на Майлинка?! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 50285

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови подписи - бози. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 800799

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 DakotaFanning
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Jalice

Последната промяна е направена от Bella. на Пет Юли 09, 2010 3:49 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Ааа, Алиска и Джаспърчууу < 33
Този подпис е страхотен, доста те бива в сливането.
Съвет: Избягвай текстурите като на първия подпис. Става малко банално, а съм сигурна, че имаш страхотни идеи Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 98537

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Не ми излизат! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 133450

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Оправих го, сега трябва да ти излизат. (:
Ето още едно ново:

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Alice

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Б О Ж Е С Т В И Т Е Л Н О!

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

На Дакота е невероятно!! Също и най-новото е страхотно,имаш невероятни идеи.

Little Dhampir

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Ти сериозно ли... Rolling Eyes Може ли да взема на Ашли и Джаксън за един друг форум? Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 849691

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Да, разбира се, вземи го. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 37546
бду: Благодаря ви! Razz

Това са някакви нови иконки. (: Дано ви харесат.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 BJ-icon2 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 BL-icon1 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 BJ-icon1

...това също е ново ;dd (вземам го за мен)

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Robsten

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Наистина си много добра в сливането, браво!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Елена/Стефан.
Елена/Деймън.

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 ElenaStefan-Teamo
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 ElenaDamo-Lovehim

Какво мислите? Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 250212

...в следващия пост иконки Vamp.Diaries+Нина Добрев. (:

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Оранжевият колор не ми допада. Текстът на втория подпис не е на подходящо място.

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови иконки.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon15 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon5 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon4 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon3 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon1 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon12 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon11 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon10 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon9 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon-13

Hа TwilightSaga.
Very Happy
Spoiler:

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Използваш текст твърде често, но иначе имаш потенциал.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 TVD-icon12
One Less Lonely Girl, хъх? Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 98537 Ооо, да ;д
Като изключим текстовете на иконките, колорите и кроповете са страхотни хР

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Cat(:

Иконки на Хейли. бду: това е една от любимите ми фотосесии. Very Happy

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Hayley222478 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Hayley5

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Котето е смазващо сладко. Razz

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Някакъв подпис гранясал от тази сутрин. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 250212
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Kristen

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

<33333333333333
Прекрасно е. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 577874

sladurankaA_94

sladurankaA_94

Айде да ми направиш нещо на Андреа или Илиян!Плс. Very Happy

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Hяколко подписа, днес музата дойде. (=
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 SelenaGomez3
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 SelenaGomez2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 SelenaGomez
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 DulceMaria
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 Jennifer
Ще ти направя, когато се върна от морето. Извинявай, но чак сега видях поръчката. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 800799
Пийпъл, I'll miss you.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 9 800799

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Както казах н форума на Сел,всичко е повече от невероятно!!!

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 9 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите