Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~

+19
Obsessed.
xxSnejy;
Mardy Bum.
Мушки
. colorado sunrise
x_error_x
Mischa
-TingTing-
xxxRaikkonenxxx
~Ver~
Little Dhampir
~Vanity
sylar
libertywalk;
gossipbitch
prettyreckless.
drinkmysoul
greenworld_
rollinginthedeep.
23 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Съобщение [Страница 5 от 10]

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 9749qh
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Anahi

На Гагата е супер яко..много ми харесва.
На Анаи също,само надписът не ми допада..

Дани

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Последният много ми харесва!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови иконки.
Ашли Тисдейл/х4

Spoiler:
Селина Гомез/х5
Spoiler:
Тейлър Суифт/х6
Spoiler:
Ема Уотсън/х1
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emmawatson3_752b1_22444434

Тейлър Момсен/х2[подписа]

Spoiler:

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Иконките са много хубави, но аз например се убедих, че без текст изглеждат по-добре (в някои случаи, зависи от иконката, но тези определено не са за текст според мен).
Вторият подпис е много интересен бду ;д Радва (:

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови Ашли Тисдейл иконки. Very Happy

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale5_44f01_22521138
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale19_4a6e6_22521143 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale18_6fa37_22521134 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale9_42b56_22521141
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale8_41e37_22521140 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale13_ec149_22521128 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdalee_20b7d_22521142 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashleytisdale6_cc71c_22521144

Последната промяна е направена от youloveme~ на Съб Апр 10, 2010 8:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Колорът е хубав,само мисля,че шарпенът е в повече. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 323332

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Сори, някои неща не мога да ги видя.
Нека кажем всичките иконки на Ашли.
Къде ги качваш?

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Всъщност използвах [album.bg], но виждам, че яко се е
прецакал, а за photobucket си забравих паролата и мейла. Сори за флууда. (:

------------------------------
Няк'ъв пейпър [800x600] луд на Селина Гомез, който м/у другото е отврат! ;д
Spoiler:
btw: тагът е на моя сайт, но тъй като [album.bg] се е прецакал,
съм го оставила в застой,докато не оправят проблема,
защото никакви картинки не се появяват. ):

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Харесва ми!

"Glamourous" е. Very Happy

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Мдаа,хубав е ^^

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

Много ориганално изрязване.Страшен е! Neutral

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Honesty написа:Харесва ми!

"Glamourous" е. Very Happy

Оу, да! Smile Сега го виждам, ами аз си падам по това да правя
графики късно вечер, та нищо чудно да имам и правописни грешки по надписите.
Иначе, благодаря ви! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 37546

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Йейй. Smile Някакви тъпи на Кристен.

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Sxfxq9 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 72u2c4 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Nqtob6 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 2217vc Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 27zi1oy

НЕ използвай разговорни изрази!
Дани

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Уаау,колорът е страхотен! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 37666

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Кропът на 2, 3 и 4 е много добър!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

9 нови иконки

Spoiler:

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови иконки и подписи

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma1_5278d_22802233 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma2_c57d5_22802234 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma3_8ebd1_22802235 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma4_ce798_22802237
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma5_55ad1_22802238 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma6_e3b1f_22802239 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma10_33738_22802250 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma9_1c4ab_22802252

Spoiler:

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Отново много хубав колор на иконките и подписите. Very Happy Всичко е много хубаво!

Mardy Bum.

Mardy Bum.
Потребител
Потребител

Приятен колор и нежна изработка. Браво! Very Happy

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Страхотни са, поздравления!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Благодаря ви, много! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 37546 Razz

Една иконка на Тизз
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Ashley3_0b3f4_22804384

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

youloveme~ написа:Нови иконки и подписи

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma1_5278d_22802233 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma2_c57d5_22802234 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma3_8ebd1_22802235 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma4_ce798_22802237
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma5_55ad1_22802238 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma6_e3b1f_22802239 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma10_33738_22802250 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 5 Emma9_1c4ab_22802252

Spoiler:
Тая фотосесия много си я обичкам < 33
Нещо против да си взема някое за скайпа?
бду: страхотни подписи!

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Това много ми харесва <3

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите