Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~

+19
Obsessed.
xxSnejy;
Mardy Bum.
Мушки
. colorado sunrise
x_error_x
Mischa
-TingTing-
xxxRaikkonenxxx
~Ver~
Little Dhampir
~Vanity
sylar
libertywalk;
gossipbitch
prettyreckless.
drinkmysoul
greenworld_
rollinginthedeep.
23 posters

Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 10]

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Здравейте. Е, не знам дали е оригинално да си правя тема в 4.00 сутринта, ама сега ме е хванала музата, затова сега. (че после ще ме мързи ;D)

Та, работя с Photoshop CS3. Приемам поръчки (ако някой се навие да поръча нещо, силно се съмнявам). Само
ако може, да ми давате размери и линк към снимки с високо качество. (:
Ето някои последни неща, които правих в 2.00 часа << ;D
Иконки
Spoiler:
Уолпейпър
клик!

Дани

Последната промяна е направена от lovesucks на Вто Юни 22, 2010 5:47 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Фенка на Хейд Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 755378
Та, да ти кажа, че нещата ти са супер!Иконките са много, много красиви, а тапетът е също толкова готин!Надявам се да пуснеш още неща (=

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ооо, нова фенка на Хейдд <33 Добре дошла Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 323332 С Ри ще си допаднете май xD
Графиките ти наистина са страхотни! Много ме впечатлиха кроповете - това най-вече. А уолпейпърът .. уооу.
Още веднъж браво и добре дошла =)

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

Ааа, уолът е много хубавв! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 269479

Дани

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Благодаря ви.

Лелее, не съм и предполагала, че някой ще хареса моите неща. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 969212
Ами, ето едни подписи, които също са правени "РАНО" сутринта xD

btw: може да имам и правописни грешки, но в 3 сутринта бях скарана с езиците. xD
MileyCyrus x3
Spoiler:

Дани

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

3-тият е супеер. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 835933

Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Вторият и третият <33 Уааау Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 269479 Браво!

gossipbitch

gossipbitch
Потребител
Потребител

Страхотни са всички! Very Happy

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Тапетът е много хубав Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 37666

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

rockstar~ написа:
НЕ ПУСКАЙТЕ В ЕДИН ДЕН ПО НЯКОЛКО ПОСТА С ГРАФИКИ! ЛИМИТЪТ Е 2 ПОСТА.
Следващия път трия постове.

Графиките ти са добри, някои дори доста, харесват ми.

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Извинявам се. -- Благодаря, за хубавите коментари, радвам се, че харесвате нещата ми. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 50285

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови подписи на Ашли Тисдейл и иконки на Риана. (:

Подписи
AshleyTisdale x3

Spoiler:

Иконки
Rihanna x6

Spoiler:

Макар че са пълни бозички, се надявам да ви харесат (:

Между "макар" и "че" не се поставя запетая.
Дани

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Първият подпис на Аш се е получил супер Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 50285

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Благодаря! Ех, надявах се да кажете нещо за иконките Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 498752 , защото аз много си ги харесвам. Шегувам се. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 98537

Направих и още 11 иконки от различни снимки на сериала "Gossip Girl". И мисля, че с тях ще си приключа
работата за днес, пък тъкмо ми дойде музата Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 59574 Нали утре сме на даскало, трябва да ходя да се образовам ;D .. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 982628
Spoiler:

btw: От тази иконка стана супер текстура. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 106989

Не използвай разговорни изрази!
Дани

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Три подписа на Vamp. Diaries:
Spoiler:
Няколко иконки:
Spoiler:

Дано ви харесат! (:

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Много ми харесват. Very Happy

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Направих много иконки.
Taylor Swift x7
Spoiler:
Taylor Momsen x8
Spoiler:
Selina Gomez x4
Spoiler:
Hilary Duff
Spoiler:

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Страхотни са, наистина! Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ 37666

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Направих нови подписи на Ема Уотсън. Дано ви харесат (:
Emma Watson x6

Spoiler:

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Оле,всички са суперски! Neutral