Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~

+19
Obsessed.
xxSnejy;
Mardy Bum.
Мушки
. colorado sunrise
x_error_x
Mischa
-TingTing-
xxxRaikkonenxxx
~Ver~
Little Dhampir
~Vanity
sylar
libertywalk;
gossipbitch
prettyreckless.
drinkmysoul
greenworld_
rollinginthedeep.
23 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Съобщение [Страница 7 от 10]

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Колорите са жестоки просто!! Може ли второто? *мили очи*

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови неща. Пак манията Нинка/Ианка/Полчо ;D

Нинзел
Spoiler:

Дневничарите

Spoiler:

бду: Дневничарите и Нинзел си ги измислих, тъй като в момента
(преди изпита) съм в период на лигня. ;Д

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Колорите много ми харесват. Very Happy Може би с по-малко шарпен на подписите.

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нов Пейпър.
Дано ви хареса. : ))

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Много е сладък,колорът също много ми допада. Very Happy

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Сигът е супер,както и иконките. Razz

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Тапет. Правен е по поръчка във форума на Сел.
Какво мислите?
Very Happy

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

Невероятен. Всичко е съчетано много добре!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нови неща на Хилари Дъф:

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Hduff_91979_23730366 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Hduff2_75a91_23730367 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Hduff3_75c0b_23730368
Подписи 1 и 2.

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

Последните ти неща са суперски!

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Тапетът на Кристен е един от най-добрите ти!Много ми харесват текстурите,които си използвала както и колора! <3

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Благодаря ви!
Ето два нови подписа:

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Dlovato_72667_23751615

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Vampirediaries_50086_23751616

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Обожавам първия подпис, а на втория не му харесвам фонта и цвета му. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 323332

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

ХейдънМАНИЯ
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Haydenpanettiere_279aa_23805416

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Haydenpanettiere2_d22d6_23805417

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Hayden2_359fa_23805415 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Hayden_d4f0f_23805414
Какво мислите?
Поръчки?
(btw: Постнала съм ги и в друг форум. =)

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Много са яки <3
Все пак мисля, че ако на втория подпис задната Хейдън беше шарпната щеше да е по-добре.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 323332

Може ли да си поръчам 10 иконки на Кеша за сайта ми? Снимките нямат значение, избери тези с които ще ти е най-лесно да работиш. ^^

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Иконките на Кеша.
Станаха ужасни! Ако не ти харесват не ги взимай
или вземи само тези, които ти допадат. Very Happy

Spoiler:

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

ОМГ, баси яките саа Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 269479
Вземам ги! Имаш сигурен кредит Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 323332

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 7 Joejonas2_cc056_23820140

Някаква нова иконка на Джо. Ужас!

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите