Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~

+19
Obsessed.
xxSnejy;
Mardy Bum.
Мушки
. colorado sunrise
x_error_x
Mischa
-TingTing-
xxxRaikkonenxxx
~Ver~
Little Dhampir
~Vanity
sylar
libertywalk;
gossipbitch
prettyreckless.
drinkmysoul
greenworld_
rollinginthedeep.
23 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down  Съобщение [Страница 8 от 10]

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

*Be Sexy* написа:НЕВЕРОЯТНО!!! Razz

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Ей,последните неща са страхотни. Very Happy Приемаш ли поръчки?
Метни няколко иконки oт тук http://www.mileyimages.net/thumbnails.php?album=931 ако не ти харесват каквито избереш Very Happy

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Две иконки на Тейлър.
+ Иконките на Майли, за -TingTing-.

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Taylor1_51f6c_23896558 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Taylor2_73b14_23896559
+
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Miley1_59afa_23896684 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Miley3_55f5f_23896685 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Miley4_85200_23896686
Извинявай, че иконките са толкова малко и толкова грозни, ама нямам
вдъхновенние. :~/От снимките на Майли направих и една иконка на някакъв
фотограф Smile

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Photomaker_61e7c_23896687

Извинявам се за дългия пост. ;dd

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Много са дообри ;д Браво Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 269479
Diddie loves Vennie <3

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Някакви иконки на Гага. Стара работа.

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Gaga1_f4dd0_23961942 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Gaga2_88b16_23961944 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Gaga3_9c8ef_23961946
Критики??

В следващия пост нови подписи. Mоже и иконки ..

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Това на Нина е доста оригинално.. Харесва ми.

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Това е една поръчка от форума за Селина.
Моля, коментирайте.

Spoiler:

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Мм, иконите са хубави, но не ме кефи тая шарания по подписа ;]

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

На мен пък всичко ми харесва.. Idea Question

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Аз ти казах в форума на Сел какво мисля.. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 323332 И найстина 2-рата иконка я обожавам!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Тези две иконки са част от една поръчка във форума на Селина. Моля, коментирайте! Smile

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Taylor2_5c8fa_23992432 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Taylor1_08838_23992430

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

О, много са добри!

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Първата ми харесва повече. Другата щеше да е по-добре, ако беше намалила opacity-то на текстурата. (:
Но, като цяло са много хубави xP

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Пейпър на Джонас. ( виж )

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ау, много е хубав, само е леко тъмен... пък и този син цвят, който имаш често в колорите си, на някои места не ми стои добре..., но като цяло е страхотен (: <33

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Anahi3_d8ef4_24073330
Мнения? Критики? Поръчки?

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Страхотен е!!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Още два нови подписа. Дано ви харесат. :]

Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Anahi4_4e4b0_24074356
Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 Miley3_e5693_24074357

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Това на Ани го слагам тук,ако не възразяваш.. Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 269479 Оставяш следи по тялото ми, като капки парфюм се впиваш в кожата ми, оставяш следи~ - Page 8 269479 НЕвероятно ее....

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Нямам нищо против. Very Happy

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 10]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите