10:01 a.m. "Мисля, че нещата не са се променили много. В себе си, не мисля, че съм се променил. Когато вървя по улицата, поглеждам по-често надолу," казва Pattinson, обяснявайки как се е променил живота му. Той добавя, "Изглежда държим сграда, големината на тази привилегия."
10:02 a.m. Lautner казва, че бил зает работно и рекламно. "Това е лудост. Никой от нас не видя какво предстои.
10:03 a.m. Как се промени Stewart? "Подстригах цялата си коса."
10:04 p.m. Lautner е благодарен на феновете, "Страхотно е да видите, че всички те, отново ни чакат, година по-късно."
10:05 a.m. "Аз живея почти същия, много хубав живот, с изключение на разпознаването, което не е най-лошото нещо на света." Той добавя, "Във всеки случай, аз никога не съм правил нещо нормално. Просто сега има други хора, които да го правят."
10:06 a.m. "Понякога това ме изнервя, защото се опитвам да живея, отговаряйки на очакванията на феновете на Team Jacob." Lautner за Team Jacob.
10:07 a.m. Не се притеснявайте. Всички звезди ни увериха, че във филма има изобилие от Edward. Няма да ти липсва.
10:09 a.m. "Мисля, че направиха доста добра работа с трансформацията на вълка... Върколаците определено повишават въздействието в този филм. Има двоен екшън," обещава Lautner. Той добавя, "Също така е и началото на любовен триъгълник."
10:10 а.m. И Taylor, и Kristen имат спомени от сцената на тяхната "раздяла", която бе заснета при 35 градуса, с изкуствен дъжд. "Това бе лошо и наистина не бях много облечен," казва Taylor.
10:13 a.m. Защо хората обичат Twilight толкова много? "Мисля, че повечето от героите са доста свързани," казва Taylor. Stewart хвали разказа от първо-лице. Това не е онова, което иска репортера. Той иска да знае защо деца обичат вампири. "Проблемът е, че от когато го видях, никога не съм гледал на него, като на вампирска история," отговаря Pattinson, казвайки, че се опитва да не обърща внимание на вампирския елемент, доколкото може.