Ааа това е много яко.Я да видим.. сложи пред името си [ILS] ако обичаш спагети [18.5.2009 г. 17:56:55] [MC] [ILS] Габи: [18 Май 2009 г. 17:56] [MC] [ILS] Габи: разпострани това на всичките си абонати и ще получиш безплатна порция спагети в следващите три дена (rofl)
Много се извинявам, че пак пиша, просто ми стана супер смешно!! Не искам повече да се караме. За това ги мразя тези анкети.. и винаги се стига до кавга. Тази тема приключи.. наистина. Но искам да изкажа и своето мнение, после вие говорете, че хлапето се бърка където не му е работата- демек.. аз съм хлапето xD Първо:Имаме по 2000 мнения, по простата причина, че си поддържаме форума, както каза Рира, също така го обновяваме и правим всичко за феновете.Второ: въобще не ни се реве xD това да го знаете, че видях по-нагоре такова мнение. Заради една анкета.. нз дали имаш сайт/форум, ама ако имаш, ти ревеш ли, че не си спечелила? xD Ето това е смешно.Трето:Първо влезте и тогава говорете. Всеки форум или сайт си има ниво. Вашият.. признавам е изключително добър и успешен форум.. ама кво пречи и нашия да е такъв. Не сме завистливи.. ако тва си мислите.Явно не приемате конкуренция.. жалко-винаги има такава.Четвърто: всъщност.. съвсем променихме темата.А тя беше анкетата - хубаво е се разбере колко много обичат форума ви, но не мисля, че беше хубаво да се слагате в собствената си анкета. Това ест си е лично мнение и нямам никакво намерение да го налагам на никой.Ако искате да участвате в анкети и да печелите.. продължете да си разпространявате форума и рано или късно ще стане тва дето го искате.
Мога да изпиша още много, защото винаги си казвам какво мисля. Но също така не искам да обидя никой, по тази причина ще спра. Насъбрах много, признавам. За което се извинявам искрено, но съм малко избухлива.
Моля админите за БАН. Така и така сега ще ме нападнат всички, пък и няма да влизам тук.. така че.. моля ви.Изпълнете молбата на едно СТАРО фенче. (: Благодаря ви, че ни включихте и ви пожелавам много успехи оттук нататък. (: Чао, чао, не ви се сърдя да знаете :*
Тони,я пиши ЛС да ми кажеш за кой форум става въпрос.Бързо! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - когато си поствах графиките,още от тогава ми е останал линка