Попринцип уважавам Lady Pick, ама не мога да спра да се хиля Мале .... Вчера я викнах.... Много беше страшно. Бях в тоалетната точно както е описано по-горе и изведнъж Дама Пика се появи. Помислих ,че ще умра ,не знаех какво да направя. Натиках й главата в тоалетната чиния и се скрих в моята стая.
Початих си малко с гаджето (видях ,че ми беше писал
), но изведнъж тя влезе в стаята ми, отвори широко устата си.Забелязах ,че очите й бяха кървясали ,зъбите й бяха жълти , а дъхът й беше ужасен, имаше странни кафяви неща по косата , в първия момент си помислих ,че са шноли ,но после се сетих ,че бях вкарала главата и косата й в тоалетната .Тя беше най-грозното същество ,което бях виждала до тогава. Усетих ,че дните ми са преброени и реших да се простя с живота си подобаващо. Дадох й знак да изчака - пратих по една целувка на всичките ми абонати в скайп и прегърнах компа (той беше най-ценното ми нещо в стаята
).Тя забеляза ,че съм готова , приближи се и ме глътна.
Затъркалях се надолу по слузестия й хранопровод.Това продължи няколко минути ,но на мен ми се стори цяла вечност. Когато се приземих в стомаха й забелязах ,че мацката въобще не се хравни здравословно .Имаше какви ли не неща - дрехи ,обувки, кости от риба, телефони.....Аз бях единственият жив човек там.Това много ме натъжи ,започнах да плача и да удрям стените на стомаха й ,но те бяха толкова мазни и влажни ,че по скоро успях да я погаля , а не да я нараня.
Прекарах часове , а може би и дни в агония.Беше ми мъчно за роднините и приятелите ми ,но изведнъж се сетих ,че компа ми е с мен. "О,Боже!! Каква радост!!!!Сега ще мога да пиша на всички ,които обичам!!!" си казах и започнах да си чатя.
Това мили мои се случи с мен и в момента ви пиша от стомаха на Дама Пика.Призовавам ви да продължавате да я викате ,за да може да ми дойдете на гости ,но не забравяйте да сложите шоколад в джобовете си.Много ми се е дояло.
Айде със здраве!
ПП:Вярвате ми ,нали?