Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 15 от 26]

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

мне,при нас е 34 градуса и направо ще умра... Smile при вас колко е?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

вкъщи е 30, иначе на вънка нз, може и повече да е; даже ще си пускам климатика, че не се търпи

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

лятото дойде, а с него и жегата Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 840312
ти ко пр?

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

мдаа,ебати жегата е,едвам се издържа >.<
ми,чакам една съученичка да седне на скайп,че имаме да правим презентация..

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

слушам музика и се мъча с едни програми Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 98537
ти ко пр?

sylar

sylar

с кои програми?
ми,пиша си с една съученичка ;D
хейй,ради,кво правиш?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

в момента с Easy GIF Animator, нщ не мога да намеря уроци и не ми се получават точни размери ;д

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ами нищо,заби ми се треска под нокътя и сега много ме боли.. :( как мина даскалото при вас? Very Happy

sylar

sylar

аа,а тя за какво ти е?
оуу,гадно ;( ми,нищо интересно Smile обаче утре ще има развитие оп случая симон/пешо ;D

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

sylar написа:аа,а тя за какво ти е?
анимации. аз си мислех, че по-лесна от фш, ама май не е Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 25791

sylar

sylar

абе, фш си е най-добрият вариант Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

горката програма как можах да и изневеря с други Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 98537

sylar

sylar

хахах,точно така,засрами се Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

изключително съжалявам и обещавам, че вече няма да отварям други подобни програми, освен ако случея не е много важен Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 25791
добре ли беше? Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 98537

sylar

sylar

добре беше Smile фотошоп ти приема извиненито Smile но остава с едно на ум ;D

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

хаха, радвам се... ще докажа любовта си към фш, може би утре или у други ден Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 37546 Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 25791

sylar

sylar

хахх,супер Smile на кой мислиш да правиш графики?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

sylar написа:аа,а тя за какво ти е?
оуу,гадно ;( ми,нищо интересно Smile обаче утре ще има развитие оп случая симон/пешо ;D

ухуу Smile то стана ли нещо днес? Smile
внимавай,че фотошопа трудно прощава...има сложен характер Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

sylar написа:хахх,супер Smile на кой мислиш да правиш графики?

хмм , не знам... ще видим. важно е желанието! Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 15 98537

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

внушавам ти да правиш на синнн...прави на сииинн... Smile Smile

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 15 от 26]

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите