Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 20 от 26]

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ами преди поровин час се прибрах от водната война, бях направо вир вода Smile ти? Very Happy
рии,ако си тук,провери си лс-тата. Very Happy Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 37546

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

ми,ако ти се разказва пиши Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 507648
каква водна война? Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ний скоро не сме се пръскали Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 98537 попринцип се затваряме с тоалетните на дскл и с маркуча или пълним шишета с вода, до сега не сме пробвали с водни пистолети ;д иначе тъпея

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ами водната война е на НДК-то и представлява обилно пръскане с вода и бутане в фонтаните Smile Smile имаше доста хора Smile то и ние не бяхме с пистолети,а с шишета Smile

sylar

sylar

аа,бях чела за тва ;Д с кой беше?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

с няколко момичета от моя клас Very Happy
при теб как беше даскалото? Very Happy

sylar

sylar

мии,днес,представи си,не бях Smile Smile

sylar

sylar

ми,може би,щото е събота... ;D

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ох,боже,много съм зле,аз вече започвам да обърквам дните Smile ваканцията на ми влияе добре Smile

sylar

sylar

хахах,опеределено ;D

sylar

sylar

хм,интересно защо тони разглежда форума като скрит потребител..

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хм,не знам... ти как разба? Smile Smile

sylar

sylar

ми,админ съм,изписва ми го Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

йее,яко Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 98537 Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 98537 а защо тя вече не влиза ли като обикновен потребител? Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 323332

sylar

sylar

мии,явно не Smile се ми е тaя Smile

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Четох и помислих,че си във ваканция ама съм сбъркала Smile

sylar

sylar

ааа ок Smile
как сте? кво правите?

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

ъм .. луда работа. в нашата махала става такъв цирк - ужасно е просто. ако искаш ще ти разкажа де Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 20 250212

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

значи. едни пикли от съседното даскало идват почти всеки ден в нашата махала, защото има само момчета. хрумна им вчера да гаврят един човек дето е болен и не е добре с главата и му счупиха вратата на къщата. това се случва към 19:30. малко след тва се обадиха на техни фр и само тва говориха "ари уе майна, кво ми са прайш уе.. " "ай идвай уее" .. към 8:00 се събраха 10000 човека и му тероризираха къщата като почнаха да я целят с камъни и май счупиха един прозорец и псуваха и са правеха на важни и ужас..

днеска се повтори същата история, обаче обвиниха грешните хора. едни дето нищо не баха направили, просто защото някви баби ги видяли и те били виновни, сега идва полиция и е някъв пълен ужасен ужасяващ ужас.

всичко това продължава и до момента. виждам го, защото къщата на горкия човек е точно пред нас ..

един даже вчера мама му вика да се махне от терасата и той и вика 'have a nice day' xD

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 20 от 26]

Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите