Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 9 от 26]

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

ми,имаме класни по бел,мат,испански и португалски,но ще правим презентации по почти всичко др..грр

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

офф, сори ,че зададох толкова тъп въпрос, сванах друго ии за това ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

вчера по бълг голяма част от класа имаха 6, пък попринцип тея хора едвам са хващали 4 , пък аз се притеснявах, че пак малко няма да ми стигне за 6 Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 25791

sylar

sylar

хахах,и аз това разправям на ради..;д в края на 7ми клас пишат само 6ци ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ама госпожите се ни натякват колко ни дават пък ний нщ не сме правили и после 6,, даа ;Д

sylar

sylar

хахх,мн ясно,че така си приказват ;д ама никой не им обръща внимание,нали? ;д
обаче гадното е,че само до 7ми клас е така,после яко се озорваш ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

е т'ва зависи от човека Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 98537
хмм, да .. особено 8 , поне както съм чувала , 1 год в новото дскл хипер мн се учи после квото си научил с него караш ;Д

sylar

sylar

абе не е баш така :Д много си зависи от учителя.в моя случай е точно обратното ;д 8ми клас почти нищо не съм учила,а сега не ми стига и цял следобед. ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ем, скоро ще разбера :Д
свърших с аватарите на хейдън Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 98537 ,, да и направих само 6 ;д

sylar

sylar

хех,много си бърза ;d
пусни ги в темата ти,плс Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 507648

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

бърза? Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 25791 нз, ама последна нщ не ми се получаваше и малко се изнервих и я напраих на бълзо и забравих да изтрия част от едната текстура и се прецака Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 98537
качих ги

sylar

sylar

ми,бърза,да :Д аз да знаеш с колко часове ги правя ;d

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

хмм, значи имаш търпение ;д ...
аз за такива дребни нщ мн се изнервям и бързам както винаги ;Д

sylar

sylar

хах,нз :д щом казваш ;д
ради много ми се изнервя като правя някой подпис по 3-4 часа ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ми на теб не ти ли става изнервящо? Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 9 98537

sylar

sylar

ми,понякога се изнервям,че не ми се получава и трия почти всичко.. ;д то,затова толкова се бавя ;д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

аз ще излизам
по-късно ще пиша
бб, за сега

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

нищо осбено,карам се със сестра ми Smile ти как си,какво правиш? Very Happy

sylar

sylar

хах,за кво бе? ми,добре съм,гледам един сериал ;д ти?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

за глупости,дразни ме Smile Smile да позаная ли? ;d 10 things i hate about you? Smile
тъпеяя..цяла сутрин учих и сега се чудя какво да правя Very Happy

sylar

sylar

не ;д
ох,гадно..по кво учи? :д

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 9 от 26]

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите