Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 17 от 26]

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

хора, до утре
искам да съм свежа за раздялата с класа .. уфф ,че и трябва да търся букети, ужас Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 98537
бб Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 269479 Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 269479

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

айде лека и приятно утре Razz ..и аз трябва да лягам скоро, че и ние утре се разделяме Smile

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

аа,мразя ви Smile вече сте във вакнция Smile на мен утре ще ми връщат класното по математика пък Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 381751 Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

мразиш мее?? ooo... Smile ние днеска цял ден обикаляхме за подарък и букет Smile

sylar

sylar

хахха,наште пък искат да събират по 14лв за класната Smile Smile които аз никога няма дам ;D

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

Smile Smile ри,аз ставам,че много почна да гърми, а и трябва да лягам вече Smile предполагам,че сари се е побъркала Smile айде,до утре! <33

sylar

sylar

мии,въобще не знам къде е хосето ;D ок,айде бб ;d

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

боли ме главата, краката и съм изморена Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 98537
вие как сте? ко пр?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ами аз съм тъжна,че се разделям с класа си ;D днеска просто всички как реваха Smile Smile иначе не правя нищо,скучно ми е Smile вие? Very Happy

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

ей ваканционери и неваканционери,има ли ви?! :Д

sylar

sylar

мхм,тука сме Smile кво правиш?

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

ох,ми тъпея ....
ти? нещо ново има ли? Wink

sylar

sylar

ми,и аз така Smile трябва да уча,а ме мързи Smile
ми,няма като че ли... при теб?

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

ох и при муа няма нищо....уф,утре имам класно по АЕ от 7.30 Rolling Eyes

sylar

sylar

Аз днес имах по испански,пак в толкова ;D

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

ох ужс,как беше? справили се? Very Happy

sylar

sylar

мии,горе-долу ;D квото съм учила през годината,тея дни адски ме мързеше Smile дано да изкарам 5,за да ми остави и толкова за годината >.<

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

сигурна съм,че ще изкараш (: ;д
може да ти се стори странно,че питам,ама имаш ли си авер? Smile
правя проучване

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

опа сори,варненска дума Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 17 2141
имам предвид приятел/гадже Smile

sylar

sylar

мне,аз попринцип я знам,ама по-скоро като 'приятел',не 'гадже' Smile
ми,не,нямам Smile Smile
какво е тва проучване? Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

здрасти, за момчета ли приказвате? ;Д