Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 8 от 26]

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

дълга предполагам? ;д
здрасти,вер,как е?

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

оооо даааа Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 50285 и при това е мноого сладък...

sylar

sylar

хахах,май си му хвърлила око,а? ;д

sylar

sylar

на колко е? в твойто даскало ли учи? познавате ли се? *любопитства* ;д

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

колкот мене (на 15) ,не е в мойто ама е в едно близко до старото ми...и да познаваме са,макар и неска да се виждаме едва за 2ри път,кат са сбогувахме минали път са гушнахме и беше хубаво(само дето сички метъли/рокери се прегръшат,ама карай..)
а и бду той е високичък Smile

sylar

sylar

хехх,супер,м любов ви пожелавам Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 381751

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

sylar написа:здрасти,вер,как е?

бива, вече почти не ходим на дскл ... неска ми писаха 6 за срока по бг и съм адски щастлива Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 98537

при теб?

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

аууу мерси много,Ри ...макар че едва ли някога ще стане,ама аз ще си запазя надеждата...все пак никой не знае cheers Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 512953
тааа,при тебе нещо ново или инт?

sylar

sylar

хейй,недей така,аз пък си мисля,че ще се получи Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 507648
мии,няма като че ли...края на срока е и имам толкова да уча,а така ме мързи. ;д

хех,браво,вер. ;д нещо ново при теб?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

има доста неща, които се случиха тея дни, ама не са толкова интересни :Д
хах, ония ден вс избягахме от историята, че щяхме да правим изходно Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 25791 ..
при теб?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

при нас днеска един ми облече якето и си свали анцунга и се разхождаше по гащи... Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 25791
бту,ри,к'во е това street party? : )

sylar

sylar

ми,да Smile червената шапка беше там Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 381751 и с дона гаврехме симона по телефона ;д

sylar

sylar

и аз така.кво правиш?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

слушам музика и ще отварям фш, че имам малко вдъхновение Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 98537
ти?

sylar

sylar

хахах,и аз така ;д на кой ще правиш графики?
нещо интересно при теб? минаха ли всички изпити? ;s

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ми на хейд, тя как може така да се подстрижи ;д
неска събрах всички учебници и ги прибрах в една торба и край Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 8 98537 , иначе изпитети за нас свършиха сега са на 5 и 6 клас .... чакам резултатите, до 11 ще излязат ;Д
при теб?

sylar

sylar

хахах,да,вярно,прическата и е повече от ужасна като на някоя лелка е :d
ми,при нас те първа започват класните,хъх..ама май няма да се учи,че Мързелът ми е в повечко ;d

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 26]

Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите