ооо,ради <33палачинкии.. написа:хей,пийпъл...
как си?
бту сори,че вчера не се върнах,ама имах дълъг спор с вуйчо и мама на тема "По дяволите,колко сте посредствени!"
ооо,ради <33палачинкии.. написа:хей,пийпъл...
Ако говориш за "Дома на нощта", да, откупили са правата, но не се знае кога ще започнат снимките.-TingTing- написа:Ейй,Дани,знаеш ли нещо за Училището за вампири? Тоест дали снимат филм или нещо такова,защото аз съм назад
и аз нямам търпение ;D обаче 100% ще е много добърпалачинкии.. написа:даа,тъпоо....ухх,как ще го дочакам този албуум какво ли ще му е името?...
ще е супер якк! да,видях ги,и баща ми се е лепнал за стъклото и ги зяпа..ако някой се зациментира ще ни дават по телевизиятаsylar написа:и аз нямам търпение ;D обаче 100% ще е много добърпалачинкии.. написа:даа,тъпоо....ухх,как ще го дочакам този албуум какво ли ще му е името?...
бту видя ли,че на строежа вече циментират,много ми е забавно да ги зяпам а ще стане яко,ако някой си остане в цимента
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|