Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)

+6
-TingTing-
Little Dhampir
rollinginthedeep.
sylar
. colorado sunrise
Мушки
10 posters

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 19]

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

баси името на темата
и вулкана
ама аз го произнесох от първия път вярно!

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Доста е мъчно..
както викат у иван и андрей, се едно някой е натискал ей така върху клавиатурата

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

хейй,как сте?
тва име верно мн ме притеснява Smile Smile

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Сигурно го повторих 10 пъти на срички (макар че не ги уцелих правилно), докато го прочета. Smile НО УСПЯХ! Smile

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

sylar написа:хейй,как сте?
Здрасти. Не много добре, а ти?

sylar

sylar

хей,какво се е случило? Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 800799
иначе аз съм добре Very Happy

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Добро утро!

sylar написа:хей,какво се е случило? Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 800799
иначе аз съм добре Very Happy
Нищо сериозно, ама май развивам алергия...

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

аз съм прехапана от всякъде в устата Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 2141 Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 25791 Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 25791 / охх само как звучи /
ти?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ами почивам си на компа .... / мързи мее да стана да обрая из вкъщи, просто цяла летаргия съм... / охх неска ми е мн лигаво...
ти? как мина дскл?
а впрочем вчрно ли е че ще почваме др год дскл от 1 септември? Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 6095

sylar

sylar

ох,и аз трябва да чистя,но мързелът не иска да ме пусне Smile
ми,никак Smile днес съм в почивка Smile при теб?
апф,не знам такова нещо... дано не Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 6095 ти от къде го чу?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ми по tv-то, ама си викам няма да е така и госпожата по урока идва вчера и ми вика ама вий ще почвате училище вече от 1 септември..

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Ще е хубаво ако тогава ваканциите са по-дълги или свършваме училище по-рано Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 133450

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ама и аз нз, може да не е така .. те може пак да сменят нещата хиляда пъти

sylar

sylar

дано да ги променят,че ваканцията ми ще остане само 2 месеца Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) 800799

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 19]

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите