Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)

+6
-TingTing-
Little Dhampir
rollinginthedeep.
sylar
. colorado sunrise
Мушки
10 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down  Съобщение [Страница 16 от 19]

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Бива г/д.Абе да ви питам,харесвате ли Рамщейн? Просто сега се заслушах в една песен и ми се стори готина..та? Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

супер Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 507648 ами нищо особено,пиша упражнения по бг Very Happy ти?
бту,тинги,ами не съм им фен,харесвам само 1 или 2 песни Very Happy

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

мии,тъкмо излизам от бянята.ебати жегата е...
до колкото знам са РамщАйн Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 507648 всъщност не,не ги слушам...просто не обичам шваби Smile Smile

бту,ру Smile, обичам аватара ти!

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

sylar написа:мии,тъкмо излизам от бянята.ебати жегата е...
до колкото знам са РамщАйн Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 507648 всъщност не,не ги слушам...просто не обичам шваби Smile Smile

бту,ру Smile, обичам аватара ти!
швабии Smile и аз го обичам Smile RazzRazz супер си,чe го намерии <33 Smile как беше даскалоо? :P

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
при теб?

sylar

sylar

мнооого скучно..при теб?
бту от къде идва цитатът ти на подписа?

sylar

sylar

~Ver~ написа:играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
при теб?
хахх,това е яко Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791 и кво трябва да правиш?

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

sylar написа:
~Ver~ написа:играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
при теб?
хахх,това е яко Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791 и кво трябва да правиш?
нямам никаква представа :Д , само знам , че ще снимат мн, ама мн Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 840312

sylar

sylar

~Ver~ написа:
sylar написа:
при теб?
нямам никаква представа :Д , само знам , че ще снимат мн, ама мн Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 840312
хахх,сега като каза снимам се сетих,че днес в даскало идва екип от бнт,за да правят някакъв репортаж Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

sylar написа:мнооого скучно..при теб?
и при мен така,даже в английския беше такава тъпотия,че щях да се самоубия с показалката но г-жата Smile
от Bat Country,последният ред Smile Smile ру нов прякор ли е? Smile Smile
ааа,за какво беше репортажът? Smile

Последната промяна е направена от палачинкии.. на Съб Май 01, 2010 12:33 am; мнението е било променяно общо 1 път

sylar

sylar

палачинкии.. написа:
sylar написа:мнооого скучно..при теб?
и при мен така,даже в английския беше такава тъпотия,че щях да се самоубия с показалката но г-жата Smile
от Bat Country,последният ред Smile Smile ру нов прякор ли е? Smile Smile
ааа,за какво беше репортажът? Smile
мхм,нов ти е Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
аа,верно бе,как може да съм толкова тъпа Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
хм,нямам си на идея.само знам,че снимаха нещо и мен ме хванаха малко,обаче бързо се скрих Twisted Evil

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хаха,ще те гледаме по телевизията Smile Smile помогни ми да си измисля ранг! Smile Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 488559
бту,видя ли какво казва Майк Портной за песните,очевидно ще е нещо....супер яко! Question има и нови снимчици,ама Заки пак го няма Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 926665

sylar

sylar

хм,не знам,ще помисля и ще ти кажа Smile Smile
ох,да,нямам търпение,явно ще е супер добрият <33 грр,да,видях ги.не е честно,че закомир го няма Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 577874 Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

sylar написа:хм,не знам,ще помисля и ще ти кажа Smile Smile
ох,да,нямам търпение,явно ще е супер добрият <33 грр,да,видях ги.не е честно,че закомир го няма Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 577874 Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791
мисли,мисли.. Smile
даа,дано скоро да пуснат сингъла! Question ее,поне синчо е там Smile Smile пак с цигара,тц тц тц,пушенето вреди сериозно на вас и на другите около вас Smile
бту,ри,ти слушаш ли музика сега?

sylar

sylar

хахх,кво го нахрани Smile Smile
мхм,слушам,и то TV Casualty,но не ми го отчита в ласта Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 502591 Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20) - Page 16 25791

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хах,лоша съм Smile Smile бту,от няколко дни все забравям да ти кажа,че авът ти в подписа много ме кефи Smile
да,и аз това се зачудих,защо така? :(

sylar

sylar

хах,мерси Smile обожавам го този момент <333
хмм,сигурно е някой бъг и ще ми излязат по-късно,надявам се Smile

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 16 от 19]

Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите