хеййй
Join the forum, it's quick and easy
швабии и аз го обичам супер си,чe го намерии <33 как беше даскалоо? :Psylar написа:мии,тъкмо излизам от бянята.ебати жегата е...
до колкото знам са РамщАйн всъщност не,не ги слушам...просто не обичам шваби
бту,ру , обичам аватара ти!
хахх,това е яко и кво трябва да правиш?~Ver~ написа:играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден
при теб?
нямам никаква представа :Д , само знам , че ще снимат мн, ама мнsylar написа:хахх,това е яко и кво трябва да правиш?~Ver~ написа:играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден
при теб?
хахх,сега като каза снимам се сетих,че днес в даскало идва екип от бнт,за да правят някакъв репортаж~Ver~ написа:нямам никаква представа :Д , само знам , че ще снимат мн, ама мнsylar написа:хахх,това е яко и кво трябва да правиш?~Ver~ написа:играя в фб на фермата,, иначе ще бъда замесник директор в дкл, за 1 ден
при теб?
и при мен така,даже в английския беше такава тъпотия,че щях да се самоубия с показалката но г-жатаsylar написа:мнооого скучно..при теб?
бту от къде идва цитатът ти на подписа?
Последната промяна е направена от палачинкии.. на Съб Май 01, 2010 12:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
мхм,нов ти епалачинкии.. написа:и при мен така,даже в английския беше такава тъпотия,че щях да се самоубия с показалката но г-жатаsylar написа:мнооого скучно..при теб?
бту от къде идва цитатът ти на подписа?
от Bat Country,последният ред ру нов прякор ли е?
ааа,за какво беше репортажът?
мисли,мисли..sylar написа:хм,не знам,ще помисля и ще ти кажа
ох,да,нямам търпение,явно ще е супер добрият <33 грр,да,видях ги.не е честно,че закомир го няма
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите