хаха както мъдрите казват : огъня бля бля бля.. : D: Dsylar написа:ми,не знам,вижда се как му е спластена ;D
--
хах,да,мога да извадя 1л олио от нея
кюфтета и салата,ахахх
--
здрасти,мони ;D
Join the forum, it's quick and easy
хаха както мъдрите казват : огъня бля бля бля.. : D: Dsylar написа:ми,не знам,вижда се как му е спластена ;D
--
кюфтета и салата,ахахх
--
здрасти,мони ;D
Трябва да съм я намушкал петдесет шибани пъти.палачинкии.. написа:хаха както мъдрите казват : огъня бля бля бля.. : D: Dsylar написа:ми,не знам,вижда се как му е спластена ;D
--
кюфтета и салата,ахахх
--
здрасти,мони ;D
мии,горе-долу.при теб?~Ver~ написа:хей, как мина дскл ?
къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосец
ох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
ми в дсклsylar написа:къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосецох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
оо,гадно ;s ама на 24ти ли?~Ver~ написа:ми в дсклsylar написа:къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосецох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
и аз имах по гео неска
що бе? тя не е толкова трудна...insomnia` написа:мне,вече сме правили на подобни триъгълници сега ще е на свойствата на ъглополовящата и метрични зависимости м/у отсечки в окръжност,бля.. добре,че няма да има тъпата теорема на Талес..
май и там и в тоя четвъртък... ужас пак ще се излагаме пред всички, че и някви ризи ни взели...sylar написа:оо,гадно ;s ама на 24ти ли?~Ver~ написа:ми в дсклsylar написа:къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосецох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
и аз имах по гео неска
аз само един път съм била и повече няма да се повтори..~Ver~ написа:май и там и в тоя четвъртък... ужас пак ще се излагаме пред всички, че и някви ризи ни взели...sylar написа:оо,гадно ;s ама на 24ти ли?~Ver~ написа:ми в дсклsylar написа:къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосецох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
и аз имах по гео неска
хахх,ще видиш ти,като дойдеш в моето даскало и ще ти преподават 'матиматика' и 'тиоримите на талис'палачинкии.. написа:хаха,все едно ми говорите на китайски ние пък утре по география ще сме агенция "Розов трактор дупница "
оо,ебати ужасът,не можеш ли да се измъкнеш? ;s~Ver~ написа:май и там и в тоя четвъртък... ужас пак ще се излагаме пред всички, че и някви ризи ни взели...sylar написа:оо,гадно ;s ама на 24ти ли?~Ver~ написа:ми в дсклsylar написа:къде?~Ver~ написа:отново ще съм знаменосецох,аз днес имах... на какво ще ти е? подобни триъгълници?insomnia` написа:damn,утре - контролно по геометрия..
и аз имах по гео неска
хахх,щом казваш..insomnia` написа:мда,ама съвсем щяхме да ги изпоумешаме с тия ъглополовящи и тия отсечки.. дано да ми се паднат лесни задачи.. :д
хахх,и се чудиш? аз ако бях на твое място,нямаше и да се замислямinsomnia` написа:
аз само един път съм била и повече няма да се повтори..
сега се чудя да участвам ли в пиесата на края на годината,не за друго,а щото няма да ходиме доста време на даскало..
учителката ви по математика е уникалнаsylar написа:хахх,ще видиш ти,като дойдеш в моето даскало и ще ти преподават 'матиматика' и 'тиоримите на талис'палачинкии.. написа:хаха,все едно ми говорите на китайски ние пък утре по география ще сме агенция "Розов трактор дупница "
хахх,wtf?
мне, няма начин всички сме си точна бройка ... най-много да отида с цветни дрехи .. просто представям си физиономиите имsylar написа:оо,ебати ужасът,не можеш ли да се измъкнеш? ;s
естествено,и на Луната бих отишла само да няма даскало..палачинкии.. написа:ооо,участвай,участвай,след като няма даскало!
не са трудни.. зависи от задачата..sylar написа:хахх,щом казваш..insomnia` написа:мда,ама съвсем щяхме да ги изпоумешаме с тия ъглополовящи и тия отсечки.. дано да ми се паднат лесни задачи.. :д
ние още не сме ги взели тея окръжности
ний писахме есе за аборигенитепалачинкии.. написа:учителката ви по математика е уникалнаsylar написа:хахх,ще видиш ти,като дойдеш в моето даскало и ще ти преподават 'матиматика' и 'тиоримите на талис'палачинкии.. написа:хаха,все едно ми говорите на китайски ние пък утре по география ще сме агенция "Розов трактор дупница "
хахх,wtf?
амии,ние сме агенция за пътувания в чужбина и трябва да разкажем за най-хубавите места в Австралия,поредната простотия на г-жата по гео
хах,дано че ми трябват хубави оценки тая година...insomnia` написа:естествено,и на Луната бих отишла само да няма даскало..палачинкии.. написа:ооо,участвай,участвай,след като няма даскало!
а така! а,какво ще играеш?не са трудни.. зависи от задачата..sylar написа:хахх,щом казваш..insomnia` написа:мда,ама съвсем щяхме да ги изпоумешаме с тия ъглополовящи и тия отсечки.. дано да ми се паднат лесни задачи.. :д
ние още не сме ги взели тея окръжности
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|