мии,някакви гозби на мама :Д :Д не много сполучиливи,ест
Join the forum, it's quick and easy
Последната промяна е направена от ~Ver~ на Чет Апр 29, 2010 2:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
ее,за тая цел има прекрасен last.fm,който ти не използваш!палачинкии.. написа:мм,как си пишеш,като не си в скайп?... все въпроси без отговор ами тъкмо свърших задачите и трябва да влизам да се къпя,ама ме мързи
о,и на мен много пъти ми се е случвало,ние сме клуб "супер настроение" и ще те развеселим
хехх,радвам се бту ти имаш ли рег в last-a?~Ver~ написа:получава се , по-добре съм
ее,само ми се сърдиш,не те е срам,ей сега почвам да слушам ааа,тази с якия авв....уу,кефи меsylar написа:ее,за тая цел има прекрасен last.fm,който ти не използваш!палачинкии.. написа:мм,как си пишеш,като не си в скайп?... все въпроси без отговор ами тъкмо свърших задачите и трябва да влизам да се къпя,ама ме мързи
о,и на мен много пъти ми се е случвало,ние сме клуб "супер настроение" и ще те развеселимхехх,радвам се бту ти имаш ли рег в last-a?~Ver~ написа:получава се , по-добре съм
е,да де,тая е италианката,много е готина ;D можеш да и пишешпалачинкии.. написа:
ее,само ми се сърдиш,не те е срам,ей сега почвам да слушам ааа,тази с якия авв....уу,кефи ме
юпии,вер е по-добреее!
хаха,ок отивам да се изкъпя и се връщам!sylar написа:е,да де,тая е италианката,много е готина ;D можеш да и пишешпалачинкии.. написа:
ее,само ми се сърдиш,не те е срам,ей сега почвам да слушам ааа,тази с якия авв....уу,кефи ме
юпии,вер е по-добреее!
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Вулканът Ейяфятлайокутл плаши хората само със своето име, защо не си купих навремето крава с шоколадово виме? (p20)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|