Малоумни. Нагли. Със самочувствие без покритие.
Join the forum, it's quick and easy
:shoked К'во е станало?Honesty написа:Малоумни. Нагли. Със самочувствие без покритие.
При нас е точно обратното,зайците са ниски и тъпи,и затворени(е ,има и изключения ) Момчетата са малки можеш да кажеш ,че са пети клас ,а не осми.Honesty написа:Просто са тъпи (зайците). И ми се отварят. И един ме блъсна. Бахти и заекът... по-висок от мене.
little.sunshine' написа:Айде разбирам да са ниски -добре,ама те па с някакви детски личица . Аз за това си падам по батковци.
Кой,кой? кажи ниии... :4324:little.sunshine' написа:Иска ли питане.В момента един супер сладък батко ми е завъртял главата. :324234:
И да ви кажа ,не го познаватеxxxRaikkonenxxx написа:Кой,кой? кажи ниии... :4324:little.sunshine' написа:Иска ли питане.В момента един супер сладък батко ми е завъртял главата. :324234:
Готово. :goodgriefHonesty написа:
https://www.facebook.com/group.php?gid=314041580205 - Може ли да се присъедините? Помагам на една приятелка.
Аз го познаваммlittle.sunshine' написа:И да ви кажа ,не го познаватеxxxRaikkonenxxx написа:Кой,кой? кажи ниии... :4324:little.sunshine' написа:Иска ли питане.В момента един супер сладък батко ми е завъртял главата. :324234:
Надали го познаваш ,няма как просто .Мечтай си такъв убавец не си виждала в Любчо. :yesnatalie. написа:Аз го познаваммlittle.sunshine' написа:И да ви кажа ,не го познаватеxxxRaikkonenxxx написа:Кой,кой? кажи ниии... :4324:little.sunshine' написа:Иска ли питане.В момента един супер сладък батко ми е завъртял главата. :324234:
Бъзик де.
Оф хора,аз съм абсолютно безнадеждно влюбена в един от другия клас...Ама какво да се прави... :baby
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Да не съм флууд в кавички, но да ям краставички! (Песента води в флууд мотела, докато бастуна не си намеря)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите