защото съм тъжна ;(
Join the forum, it's quick and easy
Тцтц, твой... а за мене кой остана?rockstar~ написа:Моя меечоо <33 Много е сладиичък
Miss.Twilight написа:Ъм... защо не се запознаеш с това момче?
Иначе аз съм добре.
Miss.Twilight написа:Тцтц, твой... а за мене кой остана?rockstar~ написа:Моя меечоо <33 Много е сладиичък
Ок, както си решиш.greenworld_ написа:Miss.Twilight написа:Ъм... защо не се запознаеш с това момче?
Иначе аз съм добре.
просто не мога..едва се запознах с класа си..ужасно съм срамежлива.А и той също.А има и друго нещо, но не искам сега да ви разказвам
Споразумяхме се.rockstar~ написа:Miss.Twilight написа:Тцтц, твой... а за мене кой остана?rockstar~ написа:Моя меечоо <33 Много е сладиичък
ааа Нати ми го подарии мн отдавнааа ти си гепи Робърт xD
о, боже, Габи... и аз бях така. все някак се запознахме, но все тая... той сега е в гимназия, а на мен ми е много гадно училището е така празно без негоgreenworld_ написа:Miss.Twilight написа:Ъм... защо не се запознаеш с това момче?
Иначе аз съм добре.
просто не мога..едва се запознах с класа си..ужасно съм срамежлива.А и той също.А има и друго нещо, но не искам сега да ви разказвам
И аз съм същата но мойта любов е от 9ти клас, той не проявява никакъв интересnatalie. написа:Оф хора писна ми!Искам съвт...Харесвма го ужасно много,почит две години,и той също ме харесв аи искам да се хванем,ама...офф проблема е че не мога!омг трябва да се осъзнае,само на 12 сме!обаче...ох незнам хора,той е в съседния клас и ще ни скъсат от подигравки като разберат...и незнам,вижте,ако приема,не искам това да се разчува,но то ВСЕ пак ще се разчуе и...ох незнам,адски съм влюбена в него,краката ми се разтреперват като го видя ии сърцето ми почва да тупти лудешки бързо ии започвма адски да се притеснявам...
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|