Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Оуууф, следващия чат руум ;D

+17
TheBigV
jarofhearts
Marty
~Ver~
sylar
xxxRaikkonenxxx
libertywalk;
-TingTing-
xxSnejy;
gossipbitch
Obsessed.
hiding in your eyes.
палачинкии..
~ Enchanted
Little Dhampir
greenworld_
drinkmysoul
21 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next

Go down  Съобщение [Страница 21 от 34]

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

natalie. написа:Оф хора писна ми!Искам съвт...Харесвма го ужасно много,почит две години,и той също ме харесв аи искам да се хванем,ама...офф проблема е че не мога!омг трябва да се осъзнае,само на 12 сме!обаче...ох незнам хора,той е в съседния клас и ще ни скъсат от подигравки като разберат...и незнам,вижте,ако приема,не искам това да се разчува,но то ВСЕ пак ще се разчуе и...ох незнам,адски съм влюбена в него,краката ми се разтреперват като го видя ии сърцето ми почва да тупти лудешки бързо ии започвма адски да се притеснявам...

такаамм по модско: да не почвам с червеното Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 104579
въобще да не ти пука за другите! прави каквото ти се прави! но.. Нат, ние наистина сме на 12.. сигурна ли си, че е правилно? не искам да те разубеждавам.. просто аз не бих започнала каквото и да е от тийн работите сега Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 231960 не и сега.. просто помисли.. и аз съм била така *разтеперани крака.. дъра дъра*! но моето накрая се оказа едно нищо.. ениуей. Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 591182
тааа просто да не ти пука =))

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

и аз искам съвет Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

ако си наистина влюбена - действай!за тези неща няма определена възраст!

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

знам маа.. ох. срам ме е Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832 не от другите, а от него Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

greenworld_ написа:ок =)
ама аз няма повече да те занимавам ;д
мерси иначе за подкрепата! Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 800219
Абе глупости,много ми е приятно даже,виж,и аз съм почти с твоя проблем! Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 401930
Нати,наистина не трябва да ти пука!Я се обичайте,ич' да не ти дреме какво ще си приказват другите Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 642962

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Just Me. написа:знам маа.. ох. срам ме е Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832 не от другите, а от него Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832

оф стига с тоя срам! после си се срамувай, ама първо направи квот трябваа начии.. споко! кво може да ти направи *освен да те удари по другата буза xD опа тва беше гадно сории ;dd*

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

хъх. добре де. какво да му кажа? Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 816545 ма той е баткоо.... Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 816545

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

На колко е бре?

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

голяма работа като е.. понякога годините нямат значение *както сега при теб*

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

9ти клас е.

е, тони. сватосничката хД какво преедлагаш да му кажа?

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Е,не е толкова голям Smile

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Just Me. написа:9ти клас е.

е, тони. сватосничката хД какво преедлагаш да му кажа?

аре ся сватовничка.. не мога аз да ти дам реч xD

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Отиваш и казваш: искаш ли да знаеш какво мисля за теб?После пускаш на Питбул I know you want me и си готова Smile

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

ааа Ели недей я слуша таз xD пияна е Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 621631

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Ееееее Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 982947
Аз в момента съм мега тъжна!

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

и давиш мъката си с алкохол?! Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 104579

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Абе хора,дайте да си направим клуб на влюбените и загубените xD Има доста хора с проблем някак си подобен на моя.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Айде!

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Давя я с песни и.. солети!! xD
Интересна идея Нат.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

мдамм.. ще помисля къде да я набутам.. Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 761484

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

аз тука рева.. възглавницата ми е мокра Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 238832 и аз незнам защо..

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

олее и аз се чувствам тъпо..

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

И бду Тони,той няколко пъти ми предлага,аз някой пъти приемах ама други го отрязвах,ся ще бъде адски гадно да му разбия сърцето един вид xD И причината бе точно това:бях само на 10-11.И такам....Утре или вдругиден ще излизам с него за да си поговорим нали...Нямам представа какво ще кажа на мама - с кого ще излизам,напирмер.Семействата ни са...не точно приятелски,защото майка му навремето откраднала гаджеот на моята майка Smile хъх а и не се събираме,за да кажем,че сме приятелкис.Просто когато се видят нашите с техните,си говорят и се познават.И така...пожелайте ми успех на "срещата" Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 621631

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Тони,аватара ти ми изкара акълите! xD

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

natalie. написа:И бду Тони,той няколко пъти ми предлага,аз някой пъти приемах ама други го отрязвах,ся ще бъде адски гадно да му разбия сърцето един вид xD И причината бе точно това:бях само на 10-11.И такам....Утре или вдругиден ще излизам с него за да си поговорим нали...Нямам представа какво ще кажа на мама - с кого ще излизам,напирмер.Семействата ни са...не точно приятелски,защото майка му навремето откраднала гаджеот на моята майка Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 952534 хъх а и не се събираме,за да кажем,че сме приятелкис.Просто когато се видят нашите с техните,си говорят и се познават.И така...пожелайте ми успех на "срещата" Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 621631

Go Team Natty! Оуууф, следващия чат руум ;D - Page 21 830710

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 21 от 34]

Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите