Тони,струва ми се,че пишеш във всяка тема,независимо дали ти харесва определенния човек /актьор,певец и т.н./,за да си покачваш мненията.Вярно ли съм разбрала?
Нати, имаш ли проблем към мен?! Просто кажи, за да премахнем проблемите. А колкото до това, което прочетох току-що, ами ако искаш ги изтрий, няма да ти направя забележка.
Оф,Тони,все едно ме питаш: ТиИиИ МеНиИи уВаЖаВъШ лИ мЪъЪ? Много ясно,че нямам проблем към теб.Просто с такова впечатление съм останала.И не,няма да ги трия.Е,просто питам.Все пак си един от админите,а админите правят каквото си поискат.Просто питам. :egypth
Айде хора стига Тони, пиши биг - мненията си в теми, за които можеш да кажеш такива, демек в теми, които имаш точно мнение по темата А, Нати, не винаги админите могат да правят каквото си искат.Най - неограничени права има главната админка, която е регистрирала форума
^^Хих,демек аз (бъзикам се,спокс) Таа,как сте?На мен ми е страшно лигаво днес иии направо не мога да стоя на едно мястоо :plezene2:
П.П.Ся,като ви четох мненията разбрах,че май нещо сте се здърпали.Затова ще ви кажа: Спрете се!!Няма нужда да се карате.И аз забелязах това с мненията,но не мога да ви разбера.Вие сте админи ии постовете не са важни нито 'гоните' ранг,нито нищо.Не знам какъв е проблема...По-добре вместо да пишете тъпи и безмислени мнения,вземете и пуснете някоя и друга тема
Е ти си, не се бъзикай Иначе аз днес си прекарах супер, а дизайна е страхотен!!!Не че има нещо общо, но.. Май и аз съм го отдала на лигня тая ваканция А утре съм първа смяна..ужас!!!!:afraid