Нищо. Absolutely nothing!-TingTing- написа:Бива,днес бяхме до морето пък от утре на басейна.
Вие как сте,нещо ново?
Join the forum, it's quick and easy
Нищо. Absolutely nothing!-TingTing- написа:Бива,днес бяхме до морето пък от утре на басейна.
Вие как сте,нещо ново?
спомням си,ест,даже още пазя някви...sylar написа:не се сещам :hm хм,тогава сигурно манията мие минала...аа сега се сетих събирах някви стикери от кроасаниTheBigV написа:оо ми имаше и пак такива кръгли, ама те бяха Блей-Блейди те обаче бяха по-нови, те се въртяха като пумпали. от Cheetos се падаха.
ми, да и аз събирах от куРасани а, сещаш ли се, че имаше едни като карти? и героя се казваше Чипи, и имаше неква странна прическа. и картите бяха такива, че като почнеш ги местеш наляво-надясно и те некво като магия праят
а, събираше ли Yu-Gi-Oh?TheBigV написа:спомням си,ест,даже още пазя някви...sylar написа:не се сещам :hm хм,тогава сигурно манията мие минала...аа сега се сетих събирах някви стикери от кроасаниTheBigV написа:оо ми имаше и пак такива кръгли, ама те бяха Блей-Блейди те обаче бяха по-нови, те се въртяха като пумпали. от Cheetos се падаха.
ми, да и аз събирах от куРасани а, сещаш ли се, че имаше едни като карти? и героя се казваше Чипи, и имаше неква странна прическа. и картите бяха такива, че като почнеш ги местеш наляво-надясно и те некво като магия праят
Тях аз ги събирах.TheBigV написа:а, събираше ли Yu-Gi-Oh?
Последната промяна е направена от sylar на Сря Авг 26, 2009 10:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от ~Ver~ на Сря Авг 26, 2009 10:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
тя май се сабираше на частиsylar написа:аз пък имах няква много рядка карта...беше голяма гордост..Екзодия ли се казваше.нещо такова
и аз я имах на 1 карта и някви части от нея...крака,ръце,глави няколкоTheBigV написа:оо, да и аз .. аз имах 5-тте части ли колко бяха, имах я и на 1 карта и то по няколко пъти
ахам, безгрижни :sadsylar написа:ох,хубави времена бяха :sad
Гледам "Шоуто на Азис"... безкрайно нетипично за мен.sylar написа:С Тити оправяме наградите ти?
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|