Не мога да преценя какво е, но ми допада. Ама кажи малко - от колко време правиш графики, на коя програма си. Ако искаш питай - всички можем да ти помогнем :hug
Работя от месеци с photoshop, ама не знам много работи. Гледам уроци, за първи път правя такива малки картинки .. аватари ли как се наричат.
Не, иконки се наричат, ако са дживещи се са аватари. Както и да е .. и аватари може да ги наричаш. Но слагай препинателни знаци, защото така се губи смисълът на изречението.. Саги.
Слагай на спойлер уоловете,да не разтягат страницата :bravo Изрязването не е перфектно,но бива.Не ми харесва това,че онзи Роб отляво *нали отляво?* е толкова...тъмен.Щеше да е по-добре ако не беше слагала този ефект.Другия Роб в горния десен ъгъл *нали?* също не ми харесва.Ефектът приложен върху него не си отива.Ако беше сложила надпис или текстура щеше да е по-добре. Благодаря за отделеното внимание
Не е било нужно да я очертаваш така гадно .. Грозно стои. Текста е прекалено малък и според мен трябваше да е в друг цвят, както и текстурата, защото просто не си прилича. Не слагай една текстура просто ей така .. виж цветовете на снимката и прецени долу-горе дали ще си приличат.. :bravo