Рени, да те питам тук, за да не флуудя в другата тема. Аз ли да водя Makeover конкурса, че не разбрах?
Join the forum, it's quick and easy
не,ти просто си най-големият флуудър на земята :goodgriefpretty possession' написа:[17:27:52] Mush: леле знаеш ли кво
[17:27:56] Mush: днес се върнах и форума пак е на линия
[17:27:59] Mush: (party)
[17:28:02] Mush: без мене форум нема
[17:28:04] Hauntэd ...: да налии
[17:28:10] Mush: аз съм обединяващата сила
Виждаш ли Рени?
даMiss.Twilight написа:
Рени, да те питам тук, за да не флуудя в другата тема. Аз ли да водя Makeover конкурса, че не разбрах?
мгого добре, ти?sylar написа:охо,здрасти.как сме днес? :598963:~Ver~ написа:Хай и от мен.
имаш...едно-две :ppretty possession' написа:Защо все това ми казват...
нямам ли добро качество? *puppy face*
и аз :bravo какво си правиш?~Ver~ написа:мгого добре, ти?sylar написа:охо,здрасти.как сме днес? :598963:~Ver~ написа:Хай и от мен.
оо,да верно ся си спомних и за тях...даже мисля,още ги пазяTheBigV написа:и аз мноо бях зарибен по т'ва като бях малък.. събирах и онея кръглите. даже карах баща ми да ми вземе кашон с такива вафли. мноо вкусни беха.
същата съм, тогава бяха нашумели в детската градинаsylar написа:оо,да верно ся си спомних и за тях...даже мисля,още ги пазяTheBigV написа:и аз мноо бях зарибен по т'ва като бях малък.. събирах и онея кръглите. даже карах баща ми да ми вземе кашон с такива вафли. мноо вкусни беха.
и аз съм го правилаTheBigV написа:нии преди се събирахме от махлата и там некви магии правихме.. смисъл, например сме 2-ма човека - аз и още един, и аз слагам едно такова кръгло, и той слага такова кръгло, и ги блъскахме с друго кръгло, и например ако се обърнат на една страна, с лицето, ги взимаше тоя, който е ударил. доста тъпо обеснявам, така че ш' ме извинявате.
не се сещам :hm хм,тогава сигурно манията мие минала...аа сега се сетих събирах някви стикери от кроасаниTheBigV написа:оо ми имаше и пак такива кръгли, ама те бяха Блей-Блейди те обаче бяха по-нови, те се въртяха като пумпали. от Cheetos се падаха.
супер,как е моренцето?-TingTing- написа:Хай! Аз успях да хвана нет.
Йеес! :sun2-TingTing- написа:Хай! Аз успях да хвана нет.
не се сещам :hm хм,тогава сигурно манията мие минала...аа сега се сетих събирах някви стикери от кроасаниTheBigV написа:оо ми имаше и пак такива кръгли, ама те бяха Блей-Блейди те обаче бяха по-нови, те се въртяха като пумпали. от Cheetos се падаха.
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|