Мускулести,слаби,високи,елеганти?Вие кажете.
Join the forum, it's quick and easy
Точно..перфектна визия! А за характера.Искам чуство за хумор.Да е мил и от части срамежлив.Да не е глупав.А и за външността - чаровна усмивкаinwisiblee~ написа:Емм .. харесват ми по-разпуснатите. Нещо като хип-хопъри .. Ии с дълги коси, ма смисъл не да им е до кръста или до раменете, амии ако сте виждали скейтърите .. ей такава прическа. С кецове, разсулени гащи, голяма тениска, косата .. малеееее <33
Охх Нати, аз съм твоята сродна душа, да знаеш xD Същата съм :yesbe the one adored. написа:На ръст да е колкото мен,да не е много мил и разглезен, /много миличките,дето ти викат "зайче","слънце" и т.н. ги мразя/ стига ми да ме нарича по име .Да има чувство за хумор,да има хубава усмивка...Да имаме общи интереси...Да е на горе долу моята възраст и да прекарва време с мен,а не цял ден да стои при приятелите си и както каза Мими - най-важното е да ме обича.
Чушки* написа:Охх Нати, аз съм твоята сродна душа, да знаеш xD Същата съм :yesbe the one adored. написа:На ръст да е колкото мен,да не е много мил и разглезен, /много миличките,дето ти викат "зайче","слънце" и т.н. ги мразя/ стига ми да ме нарича по име .Да има чувство за хумор,да има хубава усмивка...Да имаме общи интереси...Да е на горе долу моята възраст и да прекарва време с мен,а не цял ден да стои при приятелите си и както каза Мими - най-важното е да ме обича.
забравих - да не е някъв глезльо или женчо, да не е срамежлив не харесвам момчета, който се крият в ъгъла на стаята и една дума да не мога да кажат :confusedsylar написа:Високиии <33 иии искам да е интелигентен,чувство за хумор и да имаме общи интереси :yes
Да, точно. Изобщо не харесвам срамежливи момчета. Мълчат там и само те гледат... Пфуу.... :drysylar написа:забравих - да не е някъв глезльо или женчо, да не е срамежлив не харесвам момчета, който се крият в ъгъла на стаята и една дума да не мога да кажат :confusedsylar написа:Високиии <33 иии искам да е интелигентен,чувство за хумор и да имаме общи интереси :yes
inwisiblee~ написа:Емм .. харесват ми по-разпуснатите. Нещо като хип-хопъри .. Ии с дълги коси, ма смисъл не да им е до кръста или до раменете, амии ако сте виждали скейтърите .. ей такава прическа. С кецове, разсулени гащи, голяма тениска, косата .. малеееее <33
sylar написа:забравих - да не е някъв глезльо или женчо, да не е срамежлив не харесвам момчета, който се крият в ъгъла на стаята и една дума да не мога да кажат :confusedsylar написа:Високиии <33 иии искам да е интелигентен,чувство за хумор и да имаме общи интереси :yes
Аз прочетох чистокръвен o_O И ти се обидих.sylar написа:sylar написа:забравих - да не е някъв глезльо или женчо, да не е срамежлив не харесвам момчета, който се крият в ъгъла на стаята и една дума да не мога да кажат :confusedsylar написа:Високиии <33 иии искам да е интелигентен,чувство за хумор и да имаме общи интереси :yes
ии последно: да е чистоплътен :hihihihi: не искам някой миризливец :hihihihi:
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите