Опишете момчето/момичето мечта за вас
Join the forum, it's quick and easy
Последната промяна е направена от Miss.Twilight на Съб Авг 29, 2009 3:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
И аз искам абсолютно същото и вече съм открила това в едно момче.За жалост, не ме харесва.Не ми пука,де,не мога насила да го накарам.caffeine написа:Ммм и аз съм тийм 'високи' =D Но тъй като аз не съм особено, не го искам някакъв дългуч... Нормално висок. С много хубави очи. Не е задължително да е красив, просто чаровен и по-различен от останалите момчета. Да говори много, тъй като аз не винаги съм от най-разговорливите. Да е забавен. Да мога да говоря с него и на сериозни теми, не само за простотии и общи приказки. Да не се предава лесно, когато реша, че искам нещо. В противен случай ще ми омръзне много бързо. Иии да имаме общи интереси, да има на какво в повече да ме научи.
Мда,напълно съгласна с теб,много точно казано..caffeine написа:Ммм и аз съм тийм 'високи' =D Но тъй като аз не съм особено, не го искам някакъв дългуч... Нормално висок. С много хубави очи. Не е задължително да е красив, просто чаровен и по-различен от останалите момчета. Да говори много, тъй като аз не винаги съм от най-разговорливите. Да е забавен. Да мога да говоря с него и на сериозни теми, не само за простотии и общи приказки. Да не се предава лесно, когато реша, че искам нещо. В противен случай ще ми омръзне много бързо. Иии да имаме общи интереси, да има на какво в повече да ме научи.
~supermuffin написа:Хубав, висок, не много срамежлив, но не и нахален, да споделя моите интереси, да не си мисли, че може да има едва ли не всяко момиче ... май е това. Друго не се сещам.
+ без всякаква ревност.*Little Secret* написа:~supermuffin написа:Хубав, висок, не много срамежлив, но не и нахален, да споделя моите интереси, да не си мисли, че може да има едва ли не всяко момиче ... май е това. Друго не се сещам.
Twilight Fans Forum » Допълнително » Всичко останало » Любов » Какво харесвате в противоположния пол?
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите