~СПОЙЛЕР~ Мимс: Първия въпрос за спойлера, както знаеш, е продиктуван от личен интерес, обаче... Дилън ще се оправи ли напълно?
Ел: Кратко, точно и ясно – да.
Мимс: Йес бе! А ще си заживеят ли щастливо Хари, Джини и компания? Знам, че съм нахална, но пък поне съм конкретна.
Ел: Амиии да видим... зависи от гледната точка...
Мимс: Нашата гледна точка! Читателската, на тия шашавите, дето само чакаме да ги видим щастливи!
Ел: Ама аз някога да съм казвала, че няма да са щастливи? Дори когато го убивам ги правя щастливи! Добре, няма да увъртам повече - няма да си издам най - ключовия момент от края на фика! То не остана много от него, тъй че няма да чакате още дълго за върпоса "ще заживетя ли хари и Джини щастливо"
Мимс: Сега за Мига... Джини ще убие ли Хари? Така де... не буквално...
Ел: С Авада Кедвара? С пушка? С брадва? Не, тя го обича! Защо и' е да го прави?
Мимс: Задето си прави планове зад гърба й. И казах не буквално
Ел: Метафорично – ще го обезкости! Все пак това е Джини. Тя не обича нещата да са извън нейния контрол.
Мимс: Добре, айде сега издай нещо доброволно.
Ел: В Песента ще има два трупа. Знам, че обещах бекръвен фик, обаче... а бе сърбят ме ръчичките за трупове и това си е. Ако питаш кои - мисля, че за вяас ще е напълно безитрересна тяхната смърт, ако я кажа сега. Само ще подскажа, че някой ще трябва да се пожертват за бъдат Хари и Джини щастливи (и не, това не означава, че няма да ги утепам и тях!) Но пък в Песента ще има още едно бебе. Преди доста време бях писала в едно от ИИ-тата, че в Песента съм кръстила децата на Ангелите на Чарли. Рон и Хърмаяни вече имат Дилън и Натали. Остава Алекс... (wasntme)
За Мига... ами... то остана... само края на фика. А дори и да искам (а аз не искам), не мога през главата на Тери да изтропам края на фика, нъл тъй! (ейй, ама тоя път се изнизах като пръдня из гащи!)
Добре, ще подскажа малко за края на Песента - той всъщност се съдържа някъде из останалата част на фика! Един вид вече съм го написала веднъж някъде... сега стана ли по-ясно?
Мимс: Като в мъгла...
Ел: Тя ще се вдигне в най - скоро време (смее се).
Мимс: Не съм сигурна дали това ми звучи добре, но... благодаря за интервюто!
аргх, интервюта от ПМ копирам *шляпва се*