Ъъ може ли да смените цвета на ВИП хорцата ни, защото е много бледо ии не мога да разчета. Знам че за сега е само Данито,но ако има и други.
Join the forum, it's quick and easy
Да, аз съм напълно съгласна. Дори ако повече хора се съгласят съм навита да водя играта.-TingTing- написа:Какво ще кажете да си направим малък конкурс за иконки,подобно на тези в LJ.Всъщност се записват до 10 човека,може и по-малко,правят с дадени снимки по една иконка(в LJ искат повече,но според мен и една стига) и ги пращат по ЛС на ръководителя на конкурса,след което той ги пуска в анкета за гласуване,НО гласуване да става по ЛС.Накрая се пускат резултатите и така нататък..
ммм,супер.мисля че става дума за Icon Battle,нали?Иначе и аз съм навита да я водя-TingTing- написа:Какво ще кажете да си направим малък конкурс за иконки,подобно на тези в LJ.Всъщност се записват до 10 човека,може и по-малко,правят с дадени снимки по една иконка(в LJ искат повече,но според мен и една стига) и ги пращат по ЛС на ръководителя на конкурса,след което той ги пуска в анкета за гласуване,НО гласуване да става по ЛС.Накрая се пускат резултатите и така нататък..
мм,може да напишем нещо :goodgrief^Un7oucHeD^ написа:Защо не направите тема "История на форума" както във форума на Диди,Лили и Тони за Майли(разбира се ако те нямат нищо напротив) и в нея да опишете как се роди идеята за форума,как се подбраха админките (за админките се сещам как стана-присъствах ) и т.н.
pretty possession' написа: | ||||||||
мисля втората идея... *разсъждава* Специален раздел за английски? да се коментират статии на английски, английски игри и т.н. |
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите