Аз съм съгласна на 100%,но преди не исках да правя,първо,защото щеше да е гадно да ти взема идеята и второ,нямам си и на идея как става :gigglesmile: Ако Тонзи и Ради са съгласни,направо да пишат в скайпа
Join the forum, it's quick and easy
Bella~ написа:Мм,хрумна ми още нещо. /мойта глава винаги е пълна с простотии xD/
Да си направим нещо като награди на форума с известни личности/филми/серияли.Какво ще рече това?Амии..както MTV имат награди за 'Най-добър филм','Най-добра женска роля' и т.н и ние да си направим такива,обаче не годишни /щото цяла годинаа..не ми се чака /,амии примерно месечни или двумесечни.И да се избира песен на месеца,най-добър филм за месеца,актриса,актьор и т.н.Иии тъй като няма как да правим банерчета за спечелилите да се измисли нещо друго..или нищо,просто да се види предпочитанията на форумците и така.Дооста тъпа идея,ама както решите!Ако искате може и годишни да са. Сигурна съм,че няма да се приеме,ама реших да споделя.
Ами да,да направим разделBella~ написа:Йее.Радвам се,че има хора,които одобряват идеята.
Ъъъ последно всеки месец ли ще се прави или...?Ии нов раздел ли да правим?
Bella~ написа:Аз пак съм на линия с ново предложение,което ми хрумна след като открих сайта за караокето (вижте в раздел 'Други').
Таа идеята ми е да си направим нещо като конкурс с..пеене.Дава се дадена песен,като задача и участниците трябва да я запишат.Не е задължително да са инструментали.Абе нещо като виртуален Мюзик Айдъл,хаха.Ще има и изгонвания,номинации и накрая един ще спечели.Благодарение на този сайт,в който има много песни (както и техните инструментали) ще може да пеете и с една програма,която е вградена във всички компютри записвате гласа си.Това е главно за забавление,без обидени и т.н.Може пък да открием музикалните таланти на форума. :р
Таа,ако някой е навит да казва,още подробности ще дам,ако се осъществи.
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите