Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 4 от 26]

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ухх,изпитите са гадни..ние пък утре имаме 7 часа и ще ни карат да ходим,вместо да си почиваме преди изпита.. Exclamation

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

мойте изпити бяха след като свършихме даскало...

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

смениха им датите,за съжаление... :(

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

да,така по учебно време е много шитско.. Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 25791

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

здравейте пак Smile ми,добре съм аз,малко изморена,но нищо.вие?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

и аз,скапана,малко попрекалих с макдоналдс-а Smile Smile какво правиш? Very Happy)

sylar

sylar

оу,на макдоналдс си била.. :д
ми,нищо,слушам музика и се чудя кой филм да дръпна ;D ти?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ухх,и на мен ми се гледа нещо,ама не знам какво Smile как беше даскалото? Very Happy

sylar

sylar

мии бива Smile Smile
по биология ходихме да гледаме някаква изложба в сердика ;д
при теб?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

оо,не учихме изобщо,говорихме си с госпожите Smile
бту,супер якия епизод на supernatural Smile

sylar

sylar

хахха,яко Smile Smile
оуф,аз от кога не съм го гледала... :Д :Д май ще се наложи да го тегля :Д

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Ради гледа Суперестественоо (Свръхнейчъръл) Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 98537 Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 269479

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

Гуд морнинг,ако сега се смята за морнинг Smile

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Още се съвземам от излагането ми на преразказа...

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

важното е, че свърши 1 изпит... ох, ми мат какво ще правим.. всички в дслк сме зле :Д
сега ще чакаме резултатите Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 862866

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

няма какво да го мислим вече, мина хД
ти ко пр?

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Мии играя във фб. Намерих една нова игра и ся и се кефя Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 4 98537

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

аз минах през доста и сега играя само на 3 :Д

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

айде, аз ще ставам, да уча по анг за утре ;дд
по-късно ще пиша
бб