Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20)

+9
greenworld_
палачинкии..
~ Enchanted
xxxRaikkonenxxx
. colorado sunrise
drinkmysoul
~Ver~
sylar
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Go down  Съобщение [Страница 18 от 26]

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

хах,да Smile ти да имаш да споделиш нещо? Wink Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 25791

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

хмм, не Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 98537
с момчетата само се страда, просто ;х... за сега не ме интересуват Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 25791

sylar

sylar

еее,поне няма ли някой,който да харесваш? Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

може би има, ама малко.. но реших да го забравя, ама най-страшното е, че не става ;Д ... неее, не искам да се сещам вече Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 98537 край!
ами при теб? Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 886274

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

въх, аз ли съм зле с писането или наистина няма нищо за Halestorm в замунда и никъде другаде Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 25791
как може такова нещо Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 862529

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ми една от групите, дето ще са на турнето с а7х. и исках да ги чуя пък се едно не съществуват Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 98537

sylar

sylar

хех,супер ;Д после кажи дали са добри Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ми аз излушаш няколко песни преди да почна да търся и ми харесаха 1-2, ама сега ще изслушам целия албум

sylar

sylar

ааа,тва е групата с яката мацка Smile може да чуя някоя песничка ;D

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

хай
ами бивам, ся се готвя да тръгвам за даскало и не ми се мисли как ще пътувам в тая жега.. Почивка, ваканция, но няма гаранция, че този ад ще свърши скоро... Айде, в жегата всички на школо! (p20) - Page 18 862529

sylar

sylar

ми,добре Smile мързи ме малко,а трябва да пиша нещо по бел Smile ти?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

умирам от жега а и днеска ми беше лошо и лежах цял ден Smile как беше даскалото? Very Happy

sylar

sylar

охх,добре беше Smile имам 6 по история за годината Smile
как ти завиждам..просто не е истина Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

йейй,браво! Very Happy
хихихи,много съм гадна Smile ама,честно казано,си умирам от скука Smile

sylar

sylar

мда,само ей тва е гадното на ваканцията Smile а и в тея жеги няма къде да излезеш >.<
бту днес ходихме на 'изложба' по анатомия (puke) имаше умрели бебета в епруветка /или там квото му се вика/
видяхме и едно двуглаво - мъртво Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

да,на никой не му се излиза,а не мога да излизам през ноща,когато е хладно Smile
ауу,ужас,защо ви карат да гледате такива неща,брррр... Sleep

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 18 от 26]

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите