Нека в тази тема, наместо дискусии, се пускат новините около историята на Хари, като естествено всеки, който иска да коментира!
Join the forum, it's quick and easy
Приключиха снимките на Алън Рикман като Снейп. Ето какво пише в International Herald Tribune по този въпрос: “Вчера г-н Рикман приключи със снимиките в последния филм за Хари Потър. Изпълнението му на ролята на изплъзващия се и изненадващ Сивиръс Снейп му донесе небивала слава и го превърна в един от най-запомнящите се кинозлодеи, във вълнуващ антигерой” Софи Томпсън разказва за Мафалда Хопкърк Актрисата сподели подробности от участието си в последния филм за Хари, в който тя играе Мафалда Хопкърк. Ето какво каза тя:” Снимките продължиха няколко дни, това беше преди около две седмици. Бягахме от диментори, за които обвързаните с Хари знаят, че са ужасни създания, изсмукващи душата ти. Бях развълнувана да играя тази малка секретарка, тичах по коридора, а дименторите ми казаха: Соф, бягаш много бързо, не можем да тe догоним!” Рис Айфънс за Хари Потър 7 и Евана Линч “ За пръв път не ми е позволено да говоря за филм, в който участвам. Снимките бяха жестоки. Играя бащата на Луна Лавгуд, Ксенофилиъс. Беше невероятно.” За Евана Линч и съвместната им работа актьорът казва следното: “ Тя е изключителна. Ако на снимачната площадка възникне въпрос по книгите, въпреки многото членове на екипа, които ги четат и проучват, Евана е тази, която ще ви поясни всеки, дори и най-малък детайл от началото до края на историята; така че винаги питат нея. Тя знае всичко. Малко е стряскащо да работиш с такъв експерт по Хари Потър. А от друга страна е огромно удоволствие. Както е много пиятно за работиш и с останалите. Да си английски актьор и да ти предложат да играеш в Хари Потър, е все едно да ти пораснат криле. Пристигаш за снимки и срещаш всички актьори, с които си работил или си се срещал и преди”. Както става ясно, нещата вървят към приключване за повечето актьори. |
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите