Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15)

+5
Little Dhampir
xxxRaikkonenxxx
палачинкии..
sylar
Мушки
9 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down  Съобщение [Страница 8 от 12]

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

с една дума-тъпея Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 ауу,ужасно грозни са Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 песните им яки ли са поне? Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 323332

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

не са много грозни Smile вокалистът е симпатичен и има супер якия глас Smile мхм,много яки песни.чуй Awake и I Stand Alone Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 507648

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ей сега ще си пусна Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 507648 е със сигурност не може да се каже че е сексабилен Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 хаха,познай кой играе с дона пред входаа...

sylar

sylar

е,сексапилен - не,но става за симпатичен чичко Smile oф,тая цветина стана на 13 и все още си играе на 'капитане,капитане' и пр. Smile колко е зле. xD ох,сега ако кака и ники нямаше да идват,щях да сляза долу и да и натрия носа ;д

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

Smile:D зад теб съм Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 слушах Awake,горе-долу ме кефи,чичкото малко се превъзнася в повече Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 и текста нещо не ме кефи Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537

sylar

sylar

оле,знаеш ли как се изкушвам да сляза долу Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

късно,прибраха се Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537

sylar

sylar

ее,жалко -.- кога?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

еми сега като погледнах ги нямаше Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 323332 Godsmack ще издават нов албум скоро Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 323332

sylar

sylar

мхм.харесаха ли ти песните?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

масо менос..нали знаеш,трябва ми ден за да ги възприема Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 като в началото ,a7x не ме кефеха и на следващия ден...гледай какво става... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537

sylar

sylar

о,да. Smile Smile а как си запушваше ушите,когато мат викаше ;д
бту днес търсих в речника какво означава bell (заради kristen bell) и ми излезе 'еленски вой' Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 2141

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хаха,да и първоначално мислех,че син е умрелия Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537
Кристен Еленски вой Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 уоу..

sylar

sylar

верно? това не го знаех Smile Smile
r.i.p. the rev! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 926665

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

r.i.p... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 926665 ама едно не мога да разбера,през 2009 година те са нямали много участия и гигове,как точно тази година почина... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 926665

sylar

sylar

палачинкии.. написа:r.i.p... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 926665 ама едно не мога да разбера,през 2009 година те са нямали много участия и гигове,как точно тази година почина... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 926665
мда,още не мога да го възприема...
Honesty написа:Хей! Idea
хейй Very Happy

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

искам да имам камъка от даровете и да го върнаа.. Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 59574 онзи,с който записват албума е супер несимпатичен... Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 59574 четох някъде,че той занел,че няма да доживее до 30 години...
хей!

sylar

sylar

от къде е знаел? Rolling Eyes

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ясновидец е.. Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537 нее,просто такова чувство е имал...не знам как...ти знаеш ли,че по време на интервю за керанг,рев правил секс с приятелката си в някаква стая Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 98537

sylar

sylar

хах,да,четох го това ;D Smile кое знае какво е правил и син?
омг!! чак сега загрях какво може да са правили...замисли се,хахх Smile Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

омг...може да е довел и мишел.. Smile Smile

sylar

sylar

хах,може ;D
пфф,гостите дойдоха,бту позна и двете братовчедки дойдоха,хахх ;D

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хаахх Smile:D ти ще ставаш ли сега? Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 8 800799

sylar

sylar

ох,трябва.но искаш ли да се видим за малко долу? трябва да слизам за хляб,но мога да се позабавя.хуху Smile

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 12]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите