Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15)

+5
Little Dhampir
xxxRaikkonenxxx
палачинкии..
sylar
Мушки
9 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Go down  Съобщение [Страница 7 от 12]

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

майка ми г/д,сестра ми-не Smile оу,очевидно ми е грешна информацията...с Мишел са заедно от 2004,не от осми клас Smile Първо са станали най-добри приятели и после - гаджета Smile хха, и с мат са с еднакви мацки Smile

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

^^да,и аз това го четох и щях да ти казвам Smile Smile а мат и вал от кога се срещат?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

те са заедно wow - 13 години Rolling Eyes

sylar

sylar

т.е. от 8ми клас Smile Smile Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 2141

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хахахах Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 25791 а ти имаш ли идея кога са родени вал и мишел?

sylar

sylar

7.04.1982г Smile една година е по-малка от мат ;D

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ее,те съвсем скоро са имали рд Very Happy и една година по-малка от син Smile

sylar

sylar

мда,те май всички са с една година по-малки Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

хаха,да Smile жалко че няма снимки от рд-то..ще е много яко ако са си го празнували заедно Very Happy

sylar

sylar

мда Smile
ти попълни ли анкетата?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

да..за какво ли им е? Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 133450

sylar

sylar

не знам,не знам ;D
може просто да си си нямали работа ;D

sylar

sylar

хейй,някой тук?

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

мхмм,аз съм тук Very Happy

sylar

sylar

хейй,как си?
бту прочете ли какво е писал заки за новия албум?^^

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

горе-долу,опарих се на печката и ми се появи белег Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 800799 Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 ти? Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 323332
да,видях,нямам търпение,очевидно е нещо супер яко! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 269479

sylar

sylar

леко ядосана,добре,че беше заки със съобщението му,че да ми опраи настроението Smile
ох,даа,и аз нямам търпение <33 как ще дочакам до лятото? Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

ааааа!искам гоо! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 скоро трябва да пуснат първи сингъл ,така че ще имаме утеха! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 237103 защо си ядосана? Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 800799

sylar

sylar

ми заради братовчедка ми... както и да е,сега като дойде здраво ще я наредя ;D
бту вече ти направих аватарите на син Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

братовчедке на ри,бягайй! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 152841 коя от двете ще идва?
алелуя,авки,авки! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 891333 супер сии,рии! Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 269479

sylar

sylar

мая(с гаджето си,ест -.-),другата все още си е в стз,хах Smile
нп,ще ги пусна след малко,за да направя още на мат и джони Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

поздрави на ники Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 супер Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 323332 аз нямам никаква муза,прбвах преди малко да направя подпис,но нищо не стана Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 800799

sylar

sylar

хах,той,ако мислиш,че те помни Smile Smile
бту какво стана с закомирските иконки? сори,че нахаствам Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

еми нищо,припомни му Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 изобщо не нахалстваш,просто искам да ги направя добре,а не стават и супер много се дразня Можеш да ми вземеш всичко друго, освен гордостта... да съм флуудър (p15) - Page 7 98537 какво правишш,ри?

sylar

sylar

мии оправяме сайта с тити,зарибявам се по Godsmack Smile ти?

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 12]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите