от перфектно стигнах до г/д добре ти как си?
та сега си ровичкам из нета,слушам музика и се чудя какво да правя...ти?
та сега си ровичкам из нета,слушам музика и се чудя какво да правя...ти?
ми не,освен че днес файлнах и на двете контролни.ти? ;дinsomnia` написа:нещо ново,интерсно?... :д
ами добре съм, малко ми е гадно, но пък и мн как да кажа , напушено и мн превъзбудено... ох бахти и отг :Д: Дinsomnia` написа:г/д,кашлям ли кашлям и баба ще ме заколя,но както и да е... :д ти как си?
чудя се какво да слушам и си пиша в скайп... ти?
matematica i himiqinsomnia` написа:хах,аз днес имах контролно по физика...ужас нищо не разбирам от тая физика..моля се за 4 :д
ти по какво имаше контролно?
мда,ще има да изнася лекции,че ходя "гола" и не се обличам и за това сега кашлям...~Ver~ написа:ами добре съм, малко ми е гадно, но пък и мн как да кажа , напушено и мн превъзбудено... ох бахти и отг :Д: Дinsomnia` написа:г/д,кашлям ли кашлям и баба ще ме заколя,но както и да е... :д ти как си?
чудя се какво да слушам и си пиша в скайп... ти?
баба ти ще те заколи ли? или нщ аз не разбирам ?
а и слушам 3дг
аз в сряда имах по математика...тъпата геометрияsylar написа:matematica i himiqinsomnia` написа:хах,аз днес имах контролно по физика...ужас нищо не разбирам от тая физика..моля се за 4 :д
ти по какво имаше контролно?
sorry ne6to se precaka kirilicata
хехх,ще ви зарибя всичките ;д~Ver~ написа:аха.. простооо както казвам "умрях и пак се родих" адските сааа
ох ами доста голяма част 4ек ще копвам че ме мързи да пиша започвам: Animal I Have Become, Never Too Late, Riot,Get Out Alive, Let It Die... ся почвам от '09 :Д :Life Starts Now, Break, World So Cold, Last to Know, Goin' Down и май тва саsylar написа:хехх,ще ви зарибя всичките ;д~Ver~ написа:аха.. простооо както казвам "умрях и пак се родих" адските сааа
кои песни са ти любими?
нашата просто е толкова тъпа и проста,че не е истина.а да не говорим за правописа...insomnia` написа:
наща днеска влиза в час и казва "леле,вие пак ядете,имам чувството,че само чакате да дойде математиката и почвате да ядете..." и после почва да говори нещо за урока и ние "дее,ма г-жо ние са за математика ли ще говориме,айде да си говориме за Листопад..." тя горката го гледа,а като даваха перлата к'фо ставаше..
ммм,мда,хубави са.мога да добавя и let you down,i hate everything about you и wake up.~Ver~ написа:ох ами доста голяма част 4ек ще копвам че ме мързи да пиша започвам: Animal I Have Become, Never Too Late, Riot,Get Out Alive, Let It Die... ся почвам от '09 :Д :Life Starts Now, Break, World So Cold, Last to Know, Goin' Down и май тва саsylar написа:хехх,ще ви зарибя всичките ;д~Ver~ написа:аха.. простооо както казвам "умрях и пак се родих" адските сааа
кои песни са ти любими?
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите