Twilight Saga Review са имали възможността да интервюират Ashley Greene, която играе Alice Cullen във филмите от Twilight Saga. Тя е била достатъчно мила да прекъсне снимачния процес на Eclipse, за да отговори на няколко въпроса от фенове:
TSR: Какво беше първото ти впечатление от Twilight, когато бе на прослушване?
AG: Никога не съм мислела, че ще бъде нещо толкова голямо, толкова огромно като това. Twilight е WOW. Мислех, че ще бъде чудесно, мислех че ще бъде нещо като известния Scary Movie, но никога не съм мислила, че ще бъде толкова голямо, като... не знам... прочутия Harry Potter. Transformers... не знам. Не знам, дали разбирате мисълта ми, но е страхотно да си част от нещо като Twilight и сагата.
TSR: Коя е любимата ти книга от поредицата?
AG: Между New Moon и Eclipse съм. Но харесвам всичките.
TSR: Тийм Edward или тийм Jacob си?
AG: Ъх... Аз наистина, наистина обожавам Rob, а Edward е страхотен, но съм тийм Jacob. Заобичваш Taylor, той играе невероятния Jacob, така че... сърцето ми принадлежи на него. Хахаха!
TSR: Щом получи ролята на Alice Cullen, как се подготви за нея?
AG: Прочетох книгата и сценария и говорих със Stephenie. Тя ми помогна да създада сегашната Alice.
TSR: В New Moon, Alice играе повече отколкото в Twilight. Доволна ли си как се развива Alice в сагата?
AG: Разбира се! Ето защо харесвам New Moon и Eclipse повече от Twilight и Breaking Dawn! Хахахаха! Шегувам се. Страхотно е, но значи също и че имам повече реплики за учене. Но ми харесва, обичам работата си, всичко е чудесно.
Цялото интервю можете да прочетете тук
Източник: Twilight Saga Review