Заповядай една фанта от мен!
Join the forum, it's quick and easy
greenworld_ написа:Аидее и мене включвайте, ама с фантичка по възможност
кирилизаторът бачка бе
Добавям към менюто :goodgrief Ама нали знаете,че не е безплатноHonesty написа:Текила, мастика, уиски...
greenworld_ написа:FANTAAAA!!!!!!!!!!!
Не се ли пише "отрежеш"..ако не се лъжа няма представка "од"Honesty написа:Аз... таковата... много ли ще е нахално да помоля да ми одрежеш иконка от втория вариант? И двамата да се виждат.
Последната промяна е направена от xxSnejy; на Пон Окт 26, 2009 2:33 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
xxSnejy; написа:Дании!Открих правописна грешка в твой пост!!
Не си го и помисляй!Забрави май като ми каза,че ще дойдеш до дскл да ми дадеш водка,а?Ама не дойде..а аз те чаках цели 3 секунди :dry Никаква водка не заслужаваш :713536: :941525:xxxRaikkonenxxx написа:Здрасти!Снежи,де ми е водката бе? :wait: :piqn:
Последната промяна е направена от -TingTing- на Пон Окт 26, 2009 2:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
Бях там,даже щях да те замервам,ама нали ти казах шишето избяга-Кочи и Никола го изпиха и после изпикахаxxSnejy; написа:Не си го и помисляй!Забрави май като ми каза,че ще дойдеш до дскл да ми дадеш водка,а?Ама не дойде..а аз те чаках цели 3 секунди :dry Никаква водка не заслужаваш :713536: :941525:xxxRaikkonenxxx написа:Здрасти!Снежи,де ми е водката бе? :wait: :piqn:
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Да не съм флууд в кавички, но да ям краставички! (Песента води в флууд мотела, докато бастуна не си намеря)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите