БОЖЕ!!!!:noway Публикували са ми статията в хай клуб!!!! :greenstars:
Join the forum, it's quick and easy
Ами аз съм от Сливен.А,то и аз съм болна сега ама се оправям-TingTing- написа:Петя,ти откъде беше?
При нас май всичко е нормално.Ох,ужасен грип
Я кажи коя е щото и аз неска го взехlittle.sunshine' написа:БОЖЕ!!!!:noway Публикували са ми статията в хай клуб!!!! :greenstars:
greenworld_ написа: А утре ще празнуваме Хелоуин!
Пфф не е нашто със сигурност :dry Добър вечерxxSnejy; написа:Йее утре не съм на училище Заради грип..160 ученика от нашето училище са болни ;хх Общо 3 училища във Варна няма да работят
За RBD ,доло в ляво има моя снимка(аз съм с късата коса).Ох,още не мога да повярвам,статията сме я пратили лятото и си мислехме ,че няма да я публикуват.Robessed. написа:Я кажи коя е щото и аз неска го взехlittle.sunshine' написа:БОЖЕ!!!!:noway Публикували са ми статията в хай клуб!!!! :greenstars:
Аа с цаките нали ако си ти тая с цаките си много готина бду и статийката е чудесна!little.sunshine' написа:За RBD ,доло в ляво има моя снимка(аз съм с късата коса).Ох,още не мога да повярвам,статията сме я пратили лятото и си мислехме ,че няма да я публикуват.Robessed. написа:Я кажи коя е щото и аз неска го взехlittle.sunshine' написа:БОЖЕ!!!!:noway Публикували са ми статията в хай клуб!!!! :greenstars:
Стига!hiding in your eyes. написа:Терорист на бордааа :meatballs:
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Да не съм флууд в кавички, но да ям краставички! (Песента води в флууд мотела, докато бастуна не си намеря)
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите