[16:31:01] youknowiwantit.x каза: i moaa ti kaa chee twaa tochnno izbaellaaa wi go e kaalaa shoto simeon wednaj se beshhe baziknnal s neqq ii ttqq poslee zze da me bazikaa i poslee toi i wikaa wij che se bazikam i tqq ti nikoga ne se bazikashh .. takaa chee teeqq ciganski nomeraa ne na mene ;]
[16:31:54] Н а т а L и я ,, :]]] каза: ciganski?
ciganki mnogo ama bash na mene da vikash che praa ciganski nomera malko ne vurvi.. :] ii mesty sq mi razpraash che ne ti se izliza vchera da mi go beshe kaala sichko tfa f ochite
[16:32:46] youknowiwantit.x каза: msilishh li che ne moaa ? .. mogaa goo .. moga da kajaa i druggi neshtaa obachhee .. prostto ne sam takaa .. ;]
[16:33:29] Н а т а L и я ,, :]]] каза: em zapovqdai :] posle shti pisha koga sh izlizam zapowqdai da mi kaish sichko w ochite i az shti kaja kfot imam i se opraame :]
[16:34:27] youknowiwantit.x каза: emm ,, az neskka nqq izlizamm .. i ne jelaqq se oparraamee ;]
[16:35:09] Н а т а L и я ,, :]]] каза: xhuhauauxhxhauhauhxau ..
posle koiii prail taka che da se karame mi kat neshtesh se opraame zakfo mi drunkash gluposti .. ii mnoo qsno che nqq izlizash /
[16:35:59] youknowiwantit.x каза: emm .. nqq izlizamm...
[16:36:08] youknowiwantit.x каза: wijj wremetoo kwo e .. pakk toggaa mi goworii ;]
[16:36:35] Н а т а L и я ,, :]]] каза: em kfo ti pyka vremeto .. bojeee.. kakto i da e .. aii shtom ne iskash se opraamee sbogom ii yspeh za napred ;]