кефи ме емотката кфа е олигофренска
Join the forum, it's quick and easy
Иди на страница : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
да,но няма да мога да ги пусна в неделя в понеделник надявам се~supergirl написа:ми играя симс 3
иконкии :sun2
Имаше спорове с Мушки, а Нати мина на нейна страна.summer. написа:хеей! какви циркове са ставали вчераа.. гледам темата изписана? ;д
Последната промяна е направена от Miss.Twilight на Нед Авг 30, 2009 3:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Здрасти! :goodgriefmileyfan написа:Здравейте
Добре съм, гледам ТВ. Ти?mileyfan написа:Как си?Какво правиш? :goodgrief
Аз залагам 200...TheBigV написа:Ако Силар/Сайлър, или по-точно Рени Силата/Бодибилдърката скочи на бой на Му..., залагам за Рени поне 20 лева! ХАхахаа
Къв ти е скайпа, че нещо не ми се появява пълномощното ти ?Just Me. написа:О, да определено
бтв: Ванчо, приеми ме в скайп
И аз залагам на Рени,щото е по-устата от Муши В добрия смисъл,ама не казвайте на Муши,разбрахме ли се? :PMiss.Twilight написа:Аз залагам 200...TheBigV написа:Ако Силар/Сайлър, или по-точно Рени Силата/Бодибилдърката скочи на бой на Му..., залагам за Рени поне 20 лева! ХАхахаа
Няма, няма.natalie. написа:И аз залагам на Рени,щото е по-устата от Муши В добрия смисъл,ама не казвайте на Муши,разбрахме ли се? :PMiss.Twilight написа:Аз залагам 200...TheBigV написа:Ако Силар/Сайлър, или по-точно Рени Силата/Бодибилдърката скочи на бой на Му..., залагам за Рени поне 20 лева! ХАхахаа
Иди на страница : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|