Нова тема,в която загърбваме всичко...
Join the forum, it's quick and easy
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
айде искате ли да си направим парти?Ели. написа:Ъхъ. Таа айде да вдигнем малко настроението
мисля,че ще мога аз.вчера инсталнах няква програмка за радиото.. само трябва да проверя дали работиObsessed. написа:Това си мислех.
За събота или неделя,обаче не пуснах темите ии..за един ден,незнам дали ще мога да подготвя всичко.Другата седмица..?
йеп :yes~supergirl написа:тя дължи извинение най - вече на рени, но и на целия форум
sylar написа:ее жалко бту да знаете баннала съм мария по ip и няма да го махна докато не ми се извини..публично
sylar написа:мисля,че ще мога аз.вчера инсталнах няква програмка за радиото.. само трябва да проверя дали работиObsessed. написа:Това си мислех.
За събота или неделя,обаче не пуснах темите ии..за един ден,незнам дали ще мога да подготвя всичко.Другата седмица..?
мерси^^ не съм очаквала,точно днес се държах като малък мазен пубер ии какво толкова съм те впечатлила?просот ми е любопитноЕли. написа:Хъх. Рени знаеш ли че днес много ми се издигна в очите :goodgrief
кк,ама да видя дали ставаObsessed. написа:sylar написа:ее жалко бту да знаете баннала съм мария по ip и няма да го махна докато не ми се извини..публично
Значи няма да може да влиза,нали?
да,няма да може,дори и като гостsylar написа:мисля,че ще мога аз.вчера инсталнах няква програмка за радиото.. само трябва да проверя дали работиObsessed. написа:Това си мислех.
А,ами добре тогава.
е може да не можеш да слушаш,ама що не пишеш в чата за партито?Ели. написа:ъъ аз няма да присъстваммм
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|