Иван се казвам
Join the forum, it's quick and easy
особено с големите батковци,нали ;d та,я кажи какво стана с онова момче,праща ли ти още смс?Just Me. написа:Аз съм контактно дете бързо се зближавам :Д
нали,бързо я забрави бившата~supergirl написа:иванчо, сега за кого си мислиш :666598: :825413:
да, напълноsylar написа:нали,бързо я забрави бившата~supergirl написа:иванчо, сега за кого си мислиш :666598: :825413:
да не мислиш че не съм опитвала. по-досаден е и от муха :@sylar написа:омг,детски работи xD що просто не го одрежеш? :hm
кажи му, че е грозен и не можеш да го гледаш.ще го нараниш,но действаJust Me. написа:да не мислиш че не съм опитвала. по-досаден е и от муха :@sylar написа:омг,детски работи xD що просто не го одрежеш? :hm
оууу май ти се е изповядвал :941525:sylar написа:а в скайпа ми разправяше друго xD
абе момчетата са дебили... и не могат да бъдат нараняваниsylar написа:кажи му, че е грозен и не можеш да го гледаш.ще го нараниш,но действаJust Me. написа:да не мислиш че не съм опитвала. по-досаден е и от муха :@sylar написа:омг,детски работи xD що просто не го одрежеш? :hm
Аз ще се разрева вместо него :hahah: но ще пробвамsylar написа:кажи му, че е грозен и не можеш да го гледаш.ще го нараниш,но действаJust Me. написа:да не мислиш че не съм опитвала. по-досаден е и от муха :@sylar написа:омг,детски работи xD що просто не го одрежеш? :hm
ми разправяше там нещо за бившата и новото и гадже така де ръсеше заплахи по негов адрес :gigglesmile:~supergirl написа:оууу май ти се е изповядвал :941525:sylar написа:а в скайпа ми разправяше друго xD
горкия...sylar написа:ми разправяше там нещо за бившата и новото и гадже така де ръсеше заплахи по негов адрес :gigglesmile:~supergirl написа:оууу май ти се е изповядвал :941525:sylar написа:а в скайпа ми разправяше друго xD
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|