Според мен не е правилно те да казват така,но не е правилно и отбора на jacob да дават зор за това,че team edward не са се организирали.За какво ви трябва те да се организират? Гледайте си във вашата паница ; )
Join the forum, it's quick and easy
Последната промяна е направена от trust only yourself. на Пет Авг 28, 2009 10:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
МОЛЯ??а ти не си ли също един малък гаден пубер,дето се прави на много отворена?виж к'во,не ме интересува че си по-голяма от мен,ама т'ва не значи че си по-велика,разбираш ли,?изобщо не искам да се занимавам с теб и с някой други от този форум.чао чао,сбогом,дано ме забравите завинаги.sylar написа:не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам
гаден пубер,а?не съм аз тази дето всеки божи ден истерясвам във форума и се правя на интересна (визирам мария).не искам да се карам с теб,ни най-малко смятам те за страхотен човек.и с горния пост не съм имала предвит теб,а отново МАРИЯ.и ето тя постигна целта си.развали всичко и се скарахме заради нея.затова смятам да постъпя зряло и да подам ръка на всички,но не и на нея.нека не разваляме добрите си взаимотношения само заради една....natalie. написа:МОЛЯ??а ти не си ли също един малък гаден пубер,дето се прави на много отворена?виж к'во,не ме интересува че си по-голяма от мен,ама т'ва не значи че си по-велика,разбираш ли,?изобщо не искам да се занимавам с теб и с някой други от този форум.чао чао,сбогом,дано ме забравите завинаги.sylar написа:не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам
само дойдох да добавя, че горното изказване на Нат доста ми хареса и дойдох да си го сейфам и да си го пазя за внуците.sylar написа:гаден пубер,а?не съм аз тази дето всеки божи ден истерясвам във форума и се правя на интересна (визирам мария).не искам да се карам с теб,ни най-малко смятам те за страхотен човек.и с горния пост не съм имала предвит теб,а отново МАРИЯ.и ето тя постигна целта си.развали всичко и се скарахме заради нея.затова смятам да постъпя зряло и да подам ръка на всички,но не и на нея.нека не разваляме добрите си взаимотношения само заради една....natalie. написа:МОЛЯ??а ти не си ли също един малък гаден пубер,дето се прави на много отворена?виж к'во,не ме интересува че си по-голяма от мен,ама т'ва не значи че си по-велика,разбираш ли,?изобщо не искам да се занимавам с теб и с някой други от този форум.чао чао,сбогом,дано ме забравите завинаги.sylar написа:не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|