Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Чат Руум (отново xD) - Page 14 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Чат Руум (отново xD)

+13
drinkmysoul
~Ver~
sylar
TheBigV
greenworld_
-TingTing-
Мушки
Obsessed.
jarofhearts
палачинкии..
Little Dhampir
~ Enchanted
willy
17 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Go down  Съобщение [Страница 14 от 16]

326Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:42 pm

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Според мен не е правилно те да казват така,но не е правилно и отбора на jacob да дават зор за това,че team edward не са се организирали.За какво ви трябва те да се организират? Гледайте си във вашата паница ; )

327Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:42 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

рении... не го прави
не си заслужава да напускаш :(

328Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:42 pm

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам

329Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:42 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

оп оп..

Последната промяна е направена от trust only yourself. на Пет Авг 28, 2009 10:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

330Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:43 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

и аз го напускам.чао ви,до никога.

331Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:44 pm

sylar

sylar

ами браво,аз се махам за да спра скандалите ,а вие пак се правите на интересни...

332Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:44 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕ!! Ще ви набия най накрая. На никоя от 2те ли не и пука малко за хората които остават тука? Стига караници. Въпреки,че незнам как е започнало всичко и не заемам ничия страна ви моля да успокоите топката.

333Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:44 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

ох боже :noway
заради някакви герои се правим на бебета
стига вече
айде забравете

334Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:45 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Прекрасно. Най-добрата админка и двете най-редовни потребителя си ходят, супер. Хайде дее. Моля ви.

335Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:46 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

и аз това викам.,..

336Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:47 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

sylar написа:не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам
МОЛЯ??а ти не си ли също един малък гаден пубер,дето се прави на много отворена?виж к'во,не ме интересува че си по-голяма от мен,ама т'ва не значи че си по-велика,разбираш ли,?изобщо не искам да се занимавам с теб и с някой други от този форум.чао чао,сбогом,дано ме забравите завинаги.

337Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:47 pm

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Само най-добрия модератор остава. :825413: бъзик естествено.. недейте да правите така! рени форума е твой.по-скоро изгони всички ни вместо да напуснеш труда си.

338Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:48 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

ЗАЩО ГОСПОДИ ИМА ТАКИВА ИНАТИ?

339Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:49 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Най-любимите ми хора! Просто чудесно! Сега аз за вас ли трябва да правя тема *Да върнем Ри, Нати и Мушки!*? А?

340Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:50 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Недей. Щом така са решили няма нужда да ги убеждаваме. Рано или късно ще разберат че са сгрешили
Plucky

341Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:50 pm

sylar

sylar

natalie. написа:
sylar написа:не,просто те са малки пишлеменца,подлудяващи цял форум заради пуберитетските си истерии.не искам да имам нищо общо с такива,а и без тва аз съм причината за повечето скандали с мария.затова се махам
МОЛЯ??а ти не си ли също един малък гаден пубер,дето се прави на много отворена?виж к'во,не ме интересува че си по-голяма от мен,ама т'ва не значи че си по-велика,разбираш ли,?изобщо не искам да се занимавам с теб и с някой други от този форум.чао чао,сбогом,дано ме забравите завинаги.
гаден пубер,а?не съм аз тази дето всеки божи ден истерясвам във форума и се правя на интересна (визирам мария).не искам да се карам с теб,ни най-малко смятам те за страхотен човек.и с горния пост не съм имала предвит теб,а отново МАРИЯ.и ето тя постигна целта си.развали всичко и се скарахме заради нея.затова смятам да постъпя зряло и да подам ръка на всички,но не и на нея.нека не разваляме добрите си взаимотношения само заради една....

342Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:51 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ами мен ТОЧНО така ме върнаха, Ели. Що не?

343Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:51 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

ПРЕСТАНЕТЕ БЕ! Инати!

344Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:52 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Точно така. Да си стиснем ръцете и да си продължим постарому.

345Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:52 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Ами щом са решили няма кой да ги разубеди.

346Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:53 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

престанете
рени е права, че заради един човек не трябва всички да се караме
егати тъпотията

347Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:53 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Вече нямам думи.

348Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:54 pm

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Един може да си тръгне, но не повеече Smile

349Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:54 pm

sylar

sylar

аз оставам.наиситина.промених си мнението.просто одеви ми изпушиха нервите и като 'пубер' първата ми реакция беше да захвърля всичко на вятъра.но не,така проблемите не се решават.оставам,но няма да поддържам никаквъв контакт с мария.

350Чат Руум (отново xD) - Page 14 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Пет Авг 28, 2009 10:54 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

sylar написа:
natalie. написа:
гаден пубер,а?не съм аз тази дето всеки божи ден истерясвам във форума и се правя на интересна (визирам мария).не искам да се карам с теб,ни най-малко смятам те за страхотен човек.и с горния пост не съм имала предвит теб,а отново МАРИЯ.и ето тя постигна целта си.развали всичко и се скарахме заради нея.затова смятам да постъпя зряло и да подам ръка на всички,но не и на нея.нека не разваляме добрите си взаимотношения само заради една....
само дойдох да добавя, че горното изказване на Нат доста ми хареса и дойдох да си го сейфам и да си го пазя за внуците.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 14 от 16]

Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите