Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Чат Руум (отново xD) - Page 2 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Чат Руум (отново xD)

+13
drinkmysoul
~Ver~
sylar
TheBigV
greenworld_
-TingTing-
Мушки
Obsessed.
jarofhearts
палачинкии..
Little Dhampir
~ Enchanted
willy
17 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

Go down  Съобщение [Страница 2 от 16]

26Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:08 pm

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Ох, няма смисъл да казваме, каквото и да е явно. Ти си си наумила нещо и явно не обичаш някой да ти противоречи, затова повтаряш едни и същи неща. Аз ще си пусна Stupid girL...

27Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:10 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

ох боже вече ставаш банална :dry

28Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:11 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

е, добре, велики сте - цялата планета е по-велика от мен, невероятно при това и аз съм малкото тъпо човече
схванах го
все едно

29Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:12 pm

TheBigV

TheBigV
Fanpire
Fanpire

аре не се карайте! Smile

30Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:15 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

аз ли се карам *ококорва се*
не, виж, аз сериозно не схващам смисъл да стоя тук
[16:13:10] Mush: Един въпрос:
[16:13:22] Mush: Щом ме мразихте от дъното на душата си, защо искахте да се върна?
[16:13:30] Mush: И защо ми казваше че форума е затъпял без мен?
[16:13:37] Hauntэd ...: защото си най-големия флуудър на земята
[16:13:42] Hauntэd ...: и никой не е казвал че те мрази
[16:14:02] Mush: сериозно?
[16:14:04] Mush: а да
[16:14:08] Mush: аз съм тука само за да ви флуудя
[16:14:09] Mush: схванах
[16:14:09] Mush: мерси

31Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:16 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Иванчо, някой казвал ли ти е да не се навираш между момичета, които се карат, че може и ти да го отнесеш Evil or Very Mad
Бъзик ест.
Smile

Последната промяна е направена от Bee. на Чет Авг 27, 2009 9:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път

32Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:16 pm

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

pretty possession' написа:Първо - Майлинченцето ви никога не съм го харесвала истински.Момента слабост, още от 2007 ми се стори лигава.
Пък заглавието е.. барабани... скучно!
ама както и да е
няма да се бъркам с вас, тъй като сте по-велики и от Александър Велики *пуска си stupid girls на пинк и пее*

Няма нищо лошо в това.Всеки си има своите интереси *както се казва*.Ти навсякъде чуваш Майли и ти иде да се самоубиеш?Хм,ние когато двете сме си писали по скайп аз не съм споменавала нещо за нея,дори и да съм казвала едва ли ще е нещо с което да те подразни или подобно.А ти винаги разсъждаваш за Рон,Хърмаяни,Парамоур.Нямам нищо против,харесвам ги *не са ми любимци,но ги харесвам* но когато човек каже нещо за своите интереси пред теб ти атакуваш!Е това честно ли ти се струва? :12455555555:

33Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:18 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

е, щом толкова сте против мен, що не накарате админите да ме баннат по IP адрес? Или пък да ме накарате да се махна?

34Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:19 pm

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Отдавна сме минали периода на турското робство, когато някой казваше на някой какво да прави и какво не.

35Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:24 pm

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Когато искахме да те връщаме бих казала,че се държеше много добре *преди да напуснеш форума и всичките лиготии там*. Харесах те,как разсъждаваш,това че обичаш да пишеш например *мисля*;*sun*;*подскача от радост* Харесваше ми че си падаш по Рон и Хърмаяни,във форума досега никой не се е изявявал като по-голям фен,не че не ги харесвахме.Ама като дойде напускането на форума и то без причина..всичко се промени :/

36Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:25 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Както винаги не можеш да приемеш истината...искаш всички да са като теб и възприемаш всичко така както ти угажда.Вмомента ставаш просто смешна, отстрани изглеждаш сякаш нарочно искаш да те баннат и после всички да плачем и да се молим на Господ да се върнеш.Ако си мислиш, че всичко е както се казва `розово` ...в грешка си.Не те мразим, но ако продължаваш да се правиш на жертва, ох моля ти се престани да ни занимаваш с пубертетските си мании :dry Съжалявам за грубия коментар, но открай време ми е омръзнало с тези твои истерии.

37Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:27 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Bee. написа:Ако си мислиш, че всичко е както се казва `розово` ...в грешка си.
Тука честно казано грешиш. Преживявяла съм много гадни неща, това че въобще не споделям за тях, не значи че ги няма.

38Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:29 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Говоря за форума..

39Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:31 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

о... даже не се прави, че си напускала форума :shoked и аз мога да го напусна и да седя като гост и т.н. Smile смешна работа :noway

40Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:35 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

за твое сведение през последните дни *когато не влизах* въобще не бях гост, само дето пак го сънувах форума

41Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:40 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

айде моля ти се... все едно не знам :dry
не искам повече да споря, но айде не се прави на дете от детската градина

42Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:46 pm

TheBigV

TheBigV
Fanpire
Fanpire

аре стига караници..

43Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:47 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

абе Иванчо....
не се караме, но просто на мен лично ми писна от нейните глупости
цял форум да се съобразява все с нея

44Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:48 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Имам въпрос: айде като ме мразите толкоз, що искате да се върна?

45Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:49 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

искахте*

46Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:50 pm

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

За втори път ти повтарям, никой не е казал, че те мрази. Просто се дразним от глупостите ти.

47Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:50 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

защо си мислиш, че те мразим?

48Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:51 pm

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Преди да кажеш,че напускаш се държеше много добре,абе виж последният пост обясних Very Happy

49Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 9:55 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Само да попитам кога се връща Тони? Лили *Лу* я е хванала в скайп и е почнала да псува... та аз не съм убедена, че е била тя

50Чат Руум (отново xD) - Page 2 Empty Re: Чат Руум (отново xD) Чет Авг 27, 2009 10:09 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Да ви кажа тя преди се държеше супер, още от АврилБГ я помня..и въпреки, там спора за конкурсите, че уж били взети от твоя форум, след като се върна пак се държеше добре.Но след това като те нямаше пак и като за втори път `се върна` вече беше такава каквато си сега.Не знам дали е поради лични причини или нещо там, но моля те, надявам се, че ще проявиш малко човечност - не мисли само за себе си!Ясно - случили са ти се много неща, но не си изливай лошото настроение върху хора, които те имат за приятелка, защото скоро може и да ги загубиш..

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 16]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите