Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

by: Didie { опасно напрежение }

+17
ShootingStar.
*Ashley Greene^^
-TingTing-
prettyreckless.
xxSnejy;
*Britney Spears*
xxxRaikkonenxxx
~ Enchanted
jarofhearts
Obsessed.
inwisiblee~
willy
sylar
greenworld_
a beautiful day <3
drinkmysoul
libertywalk;
21 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down  Съобщение [Страница 9 от 12]

201by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 4:11 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Много е сладурско!Но не ги качвай в прикачи,разваля качеството!

202by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 4:24 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Sassy написа:Уейй! Знаех си. Вече няма да слагам чертички, драсканички, няма да са по тъмни ии ще внимавам.
Има нещо ново на Ашли ;D
clikz

Уау! Това мноого сладкоо :Razz:

203by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Нед Юни 21, 2009 3:12 am

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

На Крис е много як!

204by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Нед Юни 21, 2009 3:20 am

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Тапета ми идва..натруфен,но пък идеята е оригинална.Пробвала си нещо по-различно,браво.

205by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 23, 2009 9:08 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Така, най-накрая ми пуснаха нет-а. *party* Вчера, докато нямах се отдадох на правенето на нови неща. Разгледайте.. и давайте мнения ;D
Spoiler:
Като се замисля, ми харесва как се получиха. Very Happy

206by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 23, 2009 9:21 pm

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Оле тея на Анди и на Аш са мн яки :Razz:

207by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 23, 2009 9:23 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Не е ли по-правилно Do you want more или моя английски е кофти?

Let`s get crazy with selly ми харесва,оригинална идея.Първото на Ашли не ми хареса особенно,а второто е добро.На Андреа е добро.

208by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 23, 2009 9:59 pm

Marty

Marty
~ the chosen one

Ignorance^^ написа:Не е ли по-правилно Do you want more или моя английски е кофти?.

Дам така трябва да бъде. А иначе графиките са страхотни! :goodgrief

209by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 23, 2009 10:04 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Моме Диданоо Evil or Very Mad Само второто на Ашли не ми хареса.. но другите са ОК :bravo

210by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:42 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Йо-и аз най-го харесвам на Села. Та като заговорихме за нея направих и иконка, както и два сига на Преслава Evil or Very Mad Ще свикнете да зяпате графики на чалга старс Smile Искам мнение, идеи-ами не са оригинални, ама то не е било с цел (нито едно от трите) да се получи добре Smile
Преслава 1 Преслава 2 Sella Icon

211by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:52 am

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

ВТОРОТО АШЛИНСКО ОТ ПРЕДИШНИЯ ТИ ПОСТ Е АБСОЛЮТНО ЖЕСТОКООО!
Първото на Преслава е много готино,а иконката на Селена не ми харесва много.Това е! Smile

212by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:53 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

На въпроса от подписа избирам РОЗА! Smile

Хах .. шегата настрана..

Амии не ми допадат много. Имала си адските, но тези нещо им куца.

213by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:57 am

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Ти да не заобича Сел<333
Мда,ще свикнем.
Второто не ми харесва много,шрифта не си подхожда.Пък и на мен ми отне повече време,за да прочета какво пише.
Първото еее...розаа<3
Мда...Хубаво е!
На Сел е сладурско!

214by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 4:28 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Мерси. Села не съм. Ама супер много се кефя на нейните снимки.
--
Супер много бързам. Едно на диня от преди малко.
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Watermelonsig

215by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 4:33 am

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Ооох,обожавам го.Може ли да го взема за един друг форум *то аз само взимам де*
Май нямаш рег в него...Ще си го сложа до няколко дни минимум...

216by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:16 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Яйй! Предполагам, че имам рег, ама все пак кажи кой е форума Smile
Иначе направих ти и иконка за подписа ; by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Betyzo
И една сигнатура отново на Крис. {обожавам оригиналната снимка}
by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 I2907l
И ако може мнения и критики. Па ако има и поръчки :chase:

217by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 3:47 pm

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Супееер!Динята е супер сладка.Подписа на Kristen също е як.. много ме кефи шрифта!

218by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 4:20 pm

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Можели да взема подписа на Крис за по късно,че сега си износвам подпсичето Very Happy

219by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 5:08 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Иконката не ми харесва много, но подписа на Крис.. много е добър. Very Happy

220by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 5:21 pm

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

На Кристен е супер сладко!! :1035463:

221by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 5:37 pm

gossipbitch

gossipbitch
Потребител
Потребител

Наистина подписчето на Крис е много добро. Very Happy

222by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 6:01 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Супер е, но мисля, че не трябва да слагаш много надписи или поне да си сигурна, че се пишат така, защото за два или три не съм сигурна дали точно така се пише.. :sad

223by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 7:36 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

На Кристен е супер сладък подписа,но мисля,че трябва да пише I'm just Kristen Stewart" Very Happy
Може ли шрифта по скайп да ми го пратиш?

224by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 8:34 pm

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

На Крис наистина е много хубав! Надписът обаче не е така. Без 'a', както каза Нат. Very Happy

225by: Didie { опасно напрежение } - Page 9 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Сря Юни 24, 2009 9:25 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Форума е AvrilBG,сигурно повечето го знаете...
И да,трябва да е без "a" за подписа на Кристен,но идеята ми харесва.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 9 от 12]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите