Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

by: Didie { опасно напрежение }

+17
ShootingStar.
*Ashley Greene^^
-TingTing-
prettyreckless.
xxSnejy;
*Britney Spears*
xxxRaikkonenxxx
~ Enchanted
jarofhearts
Obsessed.
inwisiblee~
willy
sylar
greenworld_
a beautiful day <3
drinkmysoul
libertywalk;
21 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down  Съобщение [Страница 8 от 12]

176by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 2:38 am

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Първия цепи мрака, Фокси :rock Жесток е :Razz: Какво ми стана с аватарите на Кристен.. или се отказах? Не помня Smile

177by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 3:02 am

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Второто щеше да бъде по-добре без сивия строук. Very Happy

178by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 4:43 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Блъх .. мен ми харесва пък xd Авовете не съм ги забравила, ама нали ти казвам - никва муза напоследък. :confused

179by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 6:20 pm

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

На първия,ако беше оставила само надписа Rihanna (този белия,с завъртулките) щеше да изглежда много по-добре,поне според мен.

180by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 8:15 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Вече ще внимавам xd Ето малко гримиране на Хилари:
original:
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Normal_005hduffretush
make 1
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Normal_005hduffretush%20copy
make2
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Normal_005hduffretush4e

181by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 8:19 pm

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

Оо, якоо!

182by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Май 26, 2009 8:44 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Третото на Хилари щеше да бъде много по-добре без синьото на очите и..Ъъъ,имам впредвид това детое като очна линия ;d Все тая. Smile

183by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Май 28, 2009 5:02 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Уооо днес отнноовоо на Хилари:
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 2hwh4kj

184by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Май 28, 2009 12:08 pm

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

(inlove)

185by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Май 28, 2009 10:10 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Ами днес направих ново аватарче - by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Mh390z.

186by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Май 28, 2009 10:13 pm

*Ashley Greene^^

*Ashley Greene^^
Фен
Фен

Мн е сладко :sun

187by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Май 28, 2009 11:01 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Сладурско е,да,но яко беше намалила опаситито на надписа щеше да бъде много по-добре,защото текста изпъква,а Крис не се вижда.

188by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Вто Юни 02, 2009 7:28 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Така, днес имам някакфи идеи и ето първия от 3-те подписа, които направих за Ири:
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Babal
Мнение? Критики? Поръчки?

189by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Юни 04, 2009 1:56 am

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Мноого бързо напредваш, станало е невероятно! Ама не е ли all? Smile Иии т'ва червеното там.. малко.. Smile

190by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Чет Юни 04, 2009 2:14 am

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

Страхотнооо е!! (inlove) Мерси, Дид :Razz:

191by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Пет Юни 05, 2009 12:18 am

ShootingStar.

ShootingStar.
Фен
Фен

Много са хубави,браво!Ставаш все по-добра!

192by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Пет Юни 05, 2009 12:57 am

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Много ми хаерсва Ашлинското,но може би щеше да бъде добре,ако беше намалила опаситито на червената текстира. Very Happy

193by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Пет Юни 19, 2009 4:16 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Б-б-б-б-б-бравооооооооооооооооо! :shoked *гледа като гръмната*
Егати напредъка!
CS3-ката върши чудеса, майна ;дд

Малко критики:
Начии .. ванеса ми харесва, но малко колора ми е прекалено зеленикъв..
На Ашли е много яко, само дето колора на тая Ашли дето се вижда прекрасно - не ми харесва.. ии тоя бял фонн >.<
Вторият подпис на ванеса на ми харесва това че снимката е изрязана така и текста не ми харесва отзад. А снимката като е изрязана така не си прилича с текстурата. Трябваше да избереш някоя бяла текстура, ако си искала да изрежеш така.
Това на Рияна ми е любимото от твоите, но само колора малко не ми допада. Другото е много добре, изчистеноо .. точно по вкуса ми. ;д

194by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Пет Юни 19, 2009 4:24 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Охх, стана малка обърквация. Сгу говори за едни графики от пост от преди 5 мин който изтрих без да искам. Вижте графиките от click

195by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Пет Юни 19, 2009 3:43 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ъъъ Ванеса: нямам критики като изключим самата Ванеса :941525:
Ашли: не ми харесва, даже никак. Розово - блаа :2078945:
Ванеса 2: качеството...
Ашли 2: НЕЗЕМНО ЯКООО!! ОМГГ :352458: трепач е :Razz:

196by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 3:38 am

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Така, за критиките мерси. Качеството какво му е? Просто фонта ти изглежда размазан - знам.
Та, направих нещо на Крис//Криса//Кристен, ама без надпис, защото си нямах на идея какъв да е.
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 932811F
Една авка на Хана. //да кажа, че го намерих в гугълчо само кропа и аз му насложих колори и т.н.т//
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 932818z
И нещо на Анди за една приятелка:
by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 932822O
Мнение, критики и поръчки?

197by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 5:00 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Така, сори за тва, което ще кажа, но Андреа на тая снимка изглежда като извънземно. Някак си главата й е много странна. ;дд
Иначе на Кристен е яко, само дето можеше без тея сините драсканици отляво. Също така и тва синьо по косата не ми харесва много. Аватара на Хана - хм.. прекалено тъмно ии текста не ме кефи..
Пък за Андреа, освен това което казах ъмм .. колора и текста пак .. ;/ :love me,no lov

198by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 5:36 am

ShootingStar.

ShootingStar.
Фен
Фен

inwisiblee~ написа:Така, сори за тва, което ще кажа, но Андреа на тая снимка изглежда като извънземно. Някак си главата й е много странна. ;дд
Иначе на Кристен е яко, само дето можеше без тея сините драсканици отляво. Също така и тва синьо по косата не ми харесва много. Аватара на Хана - хм.. прекалено тъмно ии текста не ме кефи..
Пък за Андреа, освен това което казах ъмм .. колора и текста пак .. ;/ :love me,no lov
Съгласна съм Smile Но това на Крис направоо еее Дъ бест :rock

199by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 3:37 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

inwisiblee~ написа:Така, сори за тва, което ще кажа, но Андреа на тая снимка изглежда като извънземно. Някак си главата й е много странна. ;дд

Айй, напълно съгласна! :P

Обаче Дид, супермного си напреднала! :myheart

200by: Didie { опасно напрежение } - Page 8 Empty Re: by: Didie { опасно напрежение } Съб Юни 20, 2009 3:57 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Уейй! Знаех си. Вече няма да слагам чертички, драсканички, няма да са по тъмни ии ще внимавам.
Има нещо ново на Ашли ;D
clikz

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 12]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите