Е...вие си знаете работата
Join the forum, it's quick and easy
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
само да видите какво ми беше написалаpretty possession' написа:помолих Рени за едно нещо..
написах такава хубава и тъжна молба, че просто няма как да ми откаже!
pretty possession' написа:Мушки беше решила да убеди какината Рени. Трябваше да го направи. И така Мушки пристъпи прага на божествения и' дом, но в миг увереността и'... се сгромоли.
- Оо, како Рени, ма, ти що ка праиш? - на диалектен български с английски акцент попита Муш. Улови студения поглед на богинята Рени и притеснено добави:
- Изглеждате прекрасно. Гримче? Нова прическа? Силикон? Малка операция на бюста?
- Направо! - хладно отвърна Рени, а Мушки въздъхна.
- Имам едно емотче... ето го.
И зад нея се показа една припадаща емотиконка.
:congratualtion
- Вижте! - през сълзи заобяснява Мушки. - Това емотченце си няма дом, нозете му треперят от студа през зимата и единственото, което той вкусва са студените сълзи на несправедливостта. Вижте, вижте! - повтори тя, макар че богиня Рени отдавна бе видяла. - Потвърди, емотченце!
- Аз - с плахо гласище започна то. - нямам ни вода, ни хляб, ни утеха, ни цап-царап. Нямам си нищо и никого аз, мама ме заряза преди да навърша осмия си час. Ах, приютете ме!
- Шушу-муху - беше единственото, което излезе от устата на Рени.
А Мушки хвана под ръчичка емотчето, надявайки се емотката да стане част от колекцията за twilightfans мембърите.
Ъхъ,и на мен ми липсват заяжданията ви със Сарко....Ели. написа:
Оле Нат. Бях го забрайла "миски ориз"
Бях го срещнала в хронологията 1 път и ми стана толковамъчно. Беше много забавно.
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|