неее, рон и хърмаяни *реве от щастие*
междудругото, вчера като си миех зъбите и се сетих за млясканите реплики и пастата изпопада от устата ми!
междудругото, вчера като си миех зъбите и се сетих за млясканите реплики и пастата изпопада от устата ми!
Ми нз кой ама определено искам да са българи :goodgrief Ся нз дали в ГЕРБ има турци или няква др раса ама заради Бойкото не искам да са теsylar написа:тц,ами кой?^Un7oucHeD^ написа:Както и да е...Аз не одобрявам Бойко да ни оправлява :yes
ми убаво,ама не мога да разбера какъв е проблема, че има да речем 2-3, които не са българи?да не би това да ги прави по-лоши политици?и без тва във всяка политическа партия има по някой турчин,циганин еtc охх,тая дискриминация :dry ама както и да е^Un7oucHeD^ написа:Ми нз кой ама определено искам да са българи :goodgrief Ся нз дали в ГЕРБ има турци или няква др раса ама заради Бойкото не искам да са теsylar написа:тц,ами кой?^Un7oucHeD^ написа:Както и да е...Аз не одобрявам Бойко да ни оправлява :yes
Последната промяна е направена от hiding in your eyes. на Пон Юли 27, 2009 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Е,както казах това си и мое лично мнение.Не искам да се караме за политика,като старцитеsylar написа:ми убаво,ама не мога да разбера какъв е проблема, че има да речем 2-3, които не са българи?да не би това да ги прави по-лоши политици?и без тва във всяка политическа партия има по някой турчин,циганин еtc охх,тая дискриминация :dry ама както и да е^Un7oucHeD^ написа:Ми нз кой ама определено искам да са българи :goodgrief Ся нз дали в ГЕРБ има турци или няква др раса ама заради Бойкото не искам да са теsylar написа:тц,ами кой?^Un7oucHeD^ написа:Както и да е...Аз не одобрявам Бойко да ни оправлява :yes
мхм,още от преди вие да сте се родили :goodgriefhiding in your eyes. написа:расова дискиминация :dry
бту: Ри и ти ли харесваш Хърми :confused :shoked :goodgrief
Twilight Fans Forum » Архив » Архив » Лятото е тук горещо, ала ние имаме си едно нещо - флууд да ни охлади, от тази жега с флууда се пази!
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите