ахаа.Рен ти гледа ли волея? :noway
Последната промяна е направена от xxxRaikkonenxxx на Пон Юни 29, 2009 3:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от xxxRaikkonenxxx на Пон Юни 29, 2009 3:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
аха,гледах го,мн ясноxxxRaikkonenxxx написа:ахаа.Рен ти гледа ли волея? :noway
Бразилия * :negro: * срещу САЩ * :2078945: *Ignorance^^ написа:Ааах,кой срещу кого?
ми САЩ :(puke):Ignorance^^ написа:Ммм и кой води? *аз не че се интересувам,ама...btw аватара ти ме измъчва xD*
Кога ти излизат резултатите..и ко русива я раказжи :singing:Vettel_Heidfeld написа:Ейй аз днеска не можах да гледаам !!!! :sad Бях на Изпит !
xxxRaikkonenxxx написа:Кога ти излизат резултатите..и ко русива я раказжи :singing:Vettel_Heidfeld написа:Ейй аз днеска не можах да гледаам !!!! :sad Бях на Изпит !
значиии *отваря тефтер*sylar написа:хах,даммм,и мене мн си ме радва :healer:
я кажете нещо интерно,де?как са хърмичка и рон? :543frsd:
:rock :gigglesmile: :125457: Спи ми са ама ще продължа да правя ава на Джон докато не умра ! :2121: :hanghead:xxxRaikkonenxxx написа:пхахаххахаа...що не нарисува нас.Знаиш как аз под чадъра.Ти,Мимиту и Буца играете 'счупи ми пръстите с волейболната топка',а Стефа яде бейкролс до мене
Ми туу!Ай ся лигавимиеее!sylar написа:ня ня как сте?? ох,лигнята ме е хванала xD има ли още някой разлигончен :hihihihi: ? Мушкии,примерно :hm :rock
Зад теб! Абе,мен,що не мога да ползвам ЕМОтиконки Освен ако аз не си ги правя ;\inwisiblee~ написа:ми на стола у дома .. ти ма ;дд де си /?#?#???#?!?!?!? *рофлене*
Имам,ама не става ;\ Карай,и без тва не обичам много емотиконки : Dinwisiblee~ написа: щоо надигаш буквите 'е'м'о' .. недей ся .. :dry
ама иначе не знам .. ;д;дд нямаш лии на бърз отговор отгоре един дебил дето се усмихва ;д
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите